Здравейте,Днес майка ми си купи Fiat Tempra SX 1.6 S.W 94 г. на старо. Колата си е доста запазена,но когато запали на таблото светна една лампичка(на снимката по долу) ,която не я знам за какво е. В книжката гледахме и там е обяснено всяка лампичка какво означава , но проблемът ,е че пише на италиански..И сега се чудим какво може да е. Да не е нещо от ABS-то..Моля някой да помогне... (извинявам се ако съм объркал раздела на форума) (снимал с GSM от книжката)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Fiat Tempra
Collapse
X
-
Цената на прегледа е 15-20-30лв. зависи от майстора, но трява да се прегледа друг начин няма, иначе може да има висок разход на гориво, ограничена мощност и какво ли не, там ще ти кажат какво е за смяна.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Цената на прегледа е 15-20-30лв. зависи от майстора, но трява да се прегледа друг начин няма, иначе може да има висок разход на гориво, ограничена мощност и какво ли не, там ще ти кажат какво е за смяна.Колкото по-малко питаш ,толкова по-малко те лъжат!!!
Коментар
-
тутела за автоматични скоростни кутии (червена!!!) за да нямаш проблеми с помпата след време, и трябва да остане червена. Почне ли да тъмнее след малко каране (500-1000км.) - смянай отново, докато се изчисти системата от неприятностите вътре."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар