Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кажете нещо за Фиат Мареа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dimo v brazilia nyama snyag i boyko,za bronyata kato cheli si prav ,otpred myaza na V i K... димо в бразилия няма сняг и бойко,за бронята като чели си прав ,отпред мяза на В и К... Кирилица!
    petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

леле мале, кво тва грозилище ??? тва не мяза на кола, отврат е Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

за мен е прекрасна..черна с перфектни фарове голям кулер и емблема ФИАТ какво повече му трябва на човек

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
        Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
        Добло 02' 1.9 D- ех
        Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

Задницата е добре... ама предницатааа Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

VFTI написа:
            за мен е прекрасна..черна с перфектни фарове голям кулер и емблема ФИАТ какво повече му трябва на човек
            Искам такава. Който не си я харесва - искам я за подарък!Освен това се кефя на добър тунинга на фиат - ако сте виждали нашите хора как не държат да има и фарове....
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

комби Палио/Марея

Поради кандидат притежател ме интересува и търся сайт или тема във форума, където мога да видя и направя разлика между техническите характеристики , ДВГ/ модели / , трансмисия, размери външни и вътре / със спуснати задни седалки/ , ел. схеми на Фиат Марея и Палио , комби
              Продавам на части :
              Mercedes 190 E, 1991
              Mercedes 190 D, 1988
              BMW 520i , 1994
              Renault 19 , 1.7i, 1991

Коментар

Re: комби Палио/Марея

street_vagabont написа:
                Поради кандидат притежател ме интересува и търся сайт или тема във форума, където мога да видя и направя разлика между техническите характеристики , ДВГ/ модели / , трансмисия, размери външни и вътре / със спуснати задни седалки/ , ел. схеми на Фиат Марея и Палио , комби
                Сайтът, който ти трябва, е: www.carexpert.ru Не мога да ти гарантирам, че ще отговори на всичките ти изисквания, но е много добър и пълен с инфо сайт (включително и сравнения между различни модели).Ако си над 30 г. , 100 % би трябвало да поназнайваш руски, защото ще ти потрябва
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

4х4 комби

Благодарност snake :D В руските сайтове има доста информация за автомобилите от цял свят.Имам един въпрос. Имали комби Марея или Палио с 4х4 Ако някой друг иска да прави сравнение между бензиновите и дизелови ДВГ на Марея и Палио, да влезе тук: http://www.carexpert.ru/compare.php3...fiatm-1996w24&
                  Продавам на части :
                  Mercedes 190 E, 1991
                  Mercedes 190 D, 1988
                  BMW 520i , 1994
                  Renault 19 , 1.7i, 1991

Коментар

pinko168 написа:
                    Точно в момента като зам. главен редактор на АутоБилд провеждам проучване относно промените в автомобилния пазар на БГ след приемането ни в ЕС и тоя мит за намаляването на цените на колите на старо след 01.01. 2007 г., в следващите 3 броя на Аутобилд очаквайте нашето проучване от три части - мнението 1. на вносителите на стари коли, 2. на вносителите на нови коли и 3. на ЗаконодателяТова, което пише в АвтоТруд е мнението на един човек, А. Тодоров (собственика на автокъща Онтарио)Истината е съвсем друга и далеч не е толкова приятна за купувачите.ДДС-то в сегашния му вид наистина ще отпадне, но за колите над 6 години се готвят зверски екотакси(още не е ясно как ще се наричат), така че колите на старо над 6 години ще поскъпнат с около 20-30%, а колите до 4 години с около 10% спрямо сегашните нива.За колите от 8 години нагоре(най-масовите на пазара) се готвят такива тояги, че реално ще станат непродаваеми.Целта е да се пресече вноса на коли над 6 години.Колите на старо до 2 години няма да поскъпнат.Подобно нещо се е случило и в другите страни-членки на ЕС - Чехия, Полша и т.н., целта е пазара да не се наводни с баракуди след приемането в ЕС.Не съм голословен, такова е становището на Министерството на транспорта и на Евроинтеграцията.
                    Виж сега колега Дали си във вестника на Фолксваген или не неЗнам, но се вижда, че иЗпълняваш нечия поръчка и деЗинформираш хората ПаЗара на коли в Полша, Чехия и Унгария буквално се СРИНА В момента там колите са на цената на теЗи в Германия, че и по евтини.Никакви ЕКО такси не може да има, Защото като се съберат 20 човека дето внасят коли и писнат пред Европейския съд и БГ ще олекне с наколко милиона Еуро глоба и ще ги махне тия такси със стара дата.Това да не ти е парламента, да ходиш да платиш и да приемат каквито Закони ти си искаш.............след 1.1.2007 се свършва с тая история, на тормоЗ на народа

Коментар

Защо бре приятелю 156-M-jet така скачаш, все едно Пинко ги пише тези закони.Ако мене питаш АЗ СЪМ 100"% ЗА!!!!!!!! Защото е крайно време да спрем да изкупуваме СКРАПА на Западна Европа, а също така и да отпаднат МУШИНГИИТЕ НА АВТОДЖАМБАЗИТЕ! Ясно ли ти е от кога в Македония и Сърбия не можеш да внесеш кола по-стара от 5 години?! Мисля,че още от 90-те години.А екологията е нещо измислено ли?Предполагам,че си слизал от Младост към центъра в 11-12ч и при ясно време се вижда какъв СМОГ е в ниското-центъра.Е докога ще сме ПОМИЯРИТЕ на Европа и света и ще търсим "ТЪНКАНАТА" и ЕВТИНКОТО.В крайна сметка който си има коса да си носи гребен /аз не съм плешив/.Както ги "отцепиха" бакшишите сега сме ние наред.. така ,че не се хаби, ще го духаме!А относно сбирките пред народното събрание, колкото се сбраха бакшишите след като ги "ОТПАРАТ" толкоз години като брашнени чували.То не бяха апарати,жълти цветове, възраст на колите и т.н..... клепари с клепари!
                      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                      X