dimo v brazilia nyama snyag i boyko,za bronyata kato cheli si prav ,otpred myaza na V i K... димо в бразилия няма сняг и бойко,за бронята като чели си прав ,отпред мяза на В и К... Кирилица!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кажете нещо за Фиат Мареа?
Collapse
X
-
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
-
VFTI написа:за мен е прекрасна..черна с перфектни фарове голям кулер и емблема ФИАТ какво повече му трябва на човекСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
комби Палио/Марея
Поради кандидат притежател ме интересува и търся сайт или тема във форума, където мога да видя и направя разлика между техническите характеристики , ДВГ/ модели / , трансмисия, размери външни и вътре / със спуснати задни седалки/ , ел. схеми на Фиат Марея и Палио , комбиПродавам на части :
Mercedes 190 E, 1991
Mercedes 190 D, 1988
BMW 520i , 1994
Renault 19 , 1.7i, 1991
Коментар
-
Re: комби Палио/Марея
street_vagabont написа:Поради кандидат притежател ме интересува и търся сайт или тема във форума, където мога да видя и направя разлика между техническите характеристики , ДВГ/ модели / , трансмисия, размери външни и вътре / със спуснати задни седалки/ , ел. схеми на Фиат Марея и Палио , комбиTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
4х4 комби
Благодарност snake :D В руските сайтове има доста информация за автомобилите от цял свят.Имам един въпрос. Имали комби Марея или Палио с 4х4 Ако някой друг иска да прави сравнение между бензиновите и дизелови ДВГ на Марея и Палио, да влезе тук: http://www.carexpert.ru/compare.php3...fiatm-1996w24&Продавам на части :
Mercedes 190 E, 1991
Mercedes 190 D, 1988
BMW 520i , 1994
Renault 19 , 1.7i, 1991
Коментар
-
156 m-jet
pinko168 написа:Точно в момента като зам. главен редактор на АутоБилд провеждам проучване относно промените в автомобилния пазар на БГ след приемането ни в ЕС и тоя мит за намаляването на цените на колите на старо след 01.01. 2007 г., в следващите 3 броя на Аутобилд очаквайте нашето проучване от три части - мнението 1. на вносителите на стари коли, 2. на вносителите на нови коли и 3. на ЗаконодателяТова, което пише в АвтоТруд е мнението на един човек, А. Тодоров (собственика на автокъща Онтарио)Истината е съвсем друга и далеч не е толкова приятна за купувачите.ДДС-то в сегашния му вид наистина ще отпадне, но за колите над 6 години се готвят зверски екотакси(още не е ясно как ще се наричат), така че колите на старо над 6 години ще поскъпнат с около 20-30%, а колите до 4 години с около 10% спрямо сегашните нива.За колите от 8 години нагоре(най-масовите на пазара) се готвят такива тояги, че реално ще станат непродаваеми.Целта е да се пресече вноса на коли над 6 години.Колите на старо до 2 години няма да поскъпнат.Подобно нещо се е случило и в другите страни-членки на ЕС - Чехия, Полша и т.н., целта е пазара да не се наводни с баракуди след приемането в ЕС.Не съм голословен, такова е становището на Министерството на транспорта и на Евроинтеграцията.
Коментар
-
Защо бре приятелю 156-M-jet така скачаш, все едно Пинко ги пише тези закони.Ако мене питаш АЗ СЪМ 100"% ЗА!!!!!!!! Защото е крайно време да спрем да изкупуваме СКРАПА на Западна Европа, а също така и да отпаднат МУШИНГИИТЕ НА АВТОДЖАМБАЗИТЕ! Ясно ли ти е от кога в Македония и Сърбия не можеш да внесеш кола по-стара от 5 години?! Мисля,че още от 90-те години.А екологията е нещо измислено ли?Предполагам,че си слизал от Младост към центъра в 11-12ч и при ясно време се вижда какъв СМОГ е в ниското-центъра.Е докога ще сме ПОМИЯРИТЕ на Европа и света и ще търсим "ТЪНКАНАТА" и ЕВТИНКОТО.В крайна сметка който си има коса да си носи гребен /аз не съм плешив/.Както ги "отцепиха" бакшишите сега сме ние наред.. така ,че не се хаби, ще го духаме!А относно сбирките пред народното събрание, колкото се сбраха бакшишите след като ги "ОТПАРАТ" толкоз години като брашнени чували.То не бяха апарати,жълти цветове, възраст на колите и т.н..... клепари с клепари!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар