Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кажете нещо за Фиат Мареа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SNAKE : хех човече при недостатъците си се поулял ... ама много ... съединителя бил много близо до спирачката ... ако носиш 50-ти номер обувки може маслото се проверява много лесно , същото важи и за смяната на свещите ... и повярвай ми на моделите 1,4/1,6/1,8/1,9 място под капака дал господ
    Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
    Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti

Коментар

DiStefano написа:
      SNAKE : хех човече при недостатъците си се поулял ... ама много ... съединителя бил много близо до спирачката ... ако носиш 50-ти номер обувки може маслото се проверява много лесно , същото важи и за смяната на свещите ... и повярвай ми на моделите 1,4/1,6/1,8/1,9 място под капака дал господ
      Ако не си забелязал, писал съм за Palio Weekend, а не за Marea Weekend, така че не знам защо си сложил тия снимки. Сравнявам пространството под капака с това на опел кадет седан, про който беше удоволствие да направиш каквото си искаш. Естествено, че мога да премеря маслото, но щеката е сбутана на неудобно място, така си е. А за свещите щом в елкона не посмяха да я свалят в началото докато се запознавам с дереджето на колата, кво да говорим повече.Конкретно за педала съединителя не знам, може нещо да е ремонтиран моя, но това е факт, неудобен е. Даже да ти кажа опира в дъното на колата и е продрал кичето.И накрая - защо ти е толкова заядлив тона, градски
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

опааа ..извинявам се ... ама темата е за Мареа бре ... а твоето Палио де му е слагана алармата ?щото ми е мноо познато ... хехе

Коментар

Щом се извиняваш, вече съм спокоен Брей викам си двама пазарджиклии в тоя форум и да се скараме А алармата съм я слагал при Коцето. Между другото до мене е малкия син (9 г.), който е голям спец по колите (без майтап). Смята, че снимката на купето (дето се вижда бордовия комп. и т.н.) е на Lancia, а не на Fiat Marea - прав ли е или греши

Коментар

Точно в момента като зам. главен редактор на АутоБилд провеждам проучване относно промените в автомобилния пазар на БГ след приемането ни в ЕС и тоя мит за намаляването на цените на колите на старо след 01.01. 2007 г., в следващите 3 броя на Аутобилд очаквайте нашето проучване от три части - мнението 1. на вносителите на стари коли, 2. на вносителите на нови коли и 3. на ЗаконодателяТова, което пише в АвтоТруд е мнението на един човек, А. Тодоров (собственика на автокъща Онтарио)Истината е съвсем друга и далеч не е толкова приятна за купувачите.ДДС-то в сегашния му вид наистина ще отпадне, но за колите над 6 години се готвят зверски екотакси(още не е ясно как ще се наричат), така че колите на старо над 6 години ще поскъпнат с около 20-30%, а колите до 4 години с около 10% спрямо сегашните нива.За колите от 8 години нагоре(най-масовите на пазара) се готвят такива тояги, че реално ще станат непродаваеми.Целта е да се пресече вноса на коли над 6 години.Колите на старо до 2 години няма да поскъпнат.Подобно нещо се е случило и в другите страни-членки на ЕС - Чехия, Полша и т.н., целта е пазара да не се наводни с баракуди след приемането в ЕС.Не съм голословен, такова е становището на Министерството на транспорта и на Евроинтеграцията.
            Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Съгласен съм с pinko168. Нещо повече: по принцип след евентуалното ни приемане в ЕС ни готвят такива хубави нещица, че ще ни трябват 20 г. , за да се освестим . И аз това не съм си го измислил. Смята се, че 20 г. е реалния срок за новоприетите членки на ЕС за достигане на равнището на останалите страни от блока. Тъжно е, но е факт.

Коментар

Snake : не греши синът ти ... хех ... и двете бижута ги имам ... че даже семейството се сдоби с още една Марея същата като на снимката само че обикновено 1,9TD

Коментар

Аз от оклоло месец имам фиат мареа 1.8 бензин, седан и сам много дожолна от нея. Чудесна кола, хар4и 5-6 / 100 извънградско и около 7,5 градско. А за конфорта да не говорим, че нямам думи / досега бях карала опел астра /
                  Fiat Marea 1.8 16 V

Коментар

rozana написа:
                    хар4и 5-6 / 100 извънградско и около 7,5 градско.
                    малко трудно 7,5 градско
                    Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
                    Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

не знам де ама и на мен 7,5 градско ми се виждат малкоа иначе по мои наблюдения 1,6 е малко по-лаком от 1,8

Коментар

Искам да се обърна към pinko168. Това което казва той сигурно наистина е така,но едва ли всичко ще протече по план който го е замислил Министерски-ят Съвет.Ако ние не можем да купуваме,нали на Тях ще им застанат коли "на склад"?! Мисля си,че все пак закона за търсенето и предлагането ще си каже думата.

Коментар

marea turbo 2,0
                          Прикачени файлове
                          petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

nyama kvo dase kazje turbo 2,0
                            Прикачени файлове
                            petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

Коментар

marea turbo 2,0
                              Прикачени файлове

Коментар

Mitko написа:
                                Много развалена бронята.
                                Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 То това на снегорин го докарва бе! Бойко Борисов да си купи такова !
                                Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                                Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Working...
                                X