Тъй като трябва да сменям съединител скоро имам следния въпрос - може ли да се определи по някакъв начин дали този, който е в момента на колата е оригиналния, тоест този с който е излязла от завода? Питам, защото на килиметража ми пише ~70000км, а като я взех миналата година април беше на 48000 и ако съединителя е оригиналния значи са реални килиметрите, защото толкова (70к) е горе-долу пробега на един съединител. Колата е 1999 и осъзнавам, че е по-вероятно да бием Италия в квалификациите , отколкото да са реални тия киломтри ама все пак?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 съединител
Collapse
X
-
за съединителя не знам за щастие не ми се налага още да го сменям, но може лесно да се разбере по ролките на алтернатор и клима- моите бяха от 97 год и ги смених на 148 000 по принцип търси или щампа с годината или знам с 3 4ерти като почва с най-малка следващата е малко по дълга и последната най-дълга. това беше на носачите. на тампоните ми на биалетките примерно пише фиат, а на новите само някви номерца. според мен по ролките е най-надежно да прецениш, те не зависият така от стила на каране и са по-показателни. моите ролки ремъка си беше направил канал в пластмасата им 2-3 мм смятай!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
dikanio написа:Е то извънградското няма нищо общо със съединителя почти. Аз от Пазарджик до София на магистралата не сменям скорости изобщо - от Шела/Макдоналдс до Горубляне съм на 5-та. Само спирам климатика, при изпреварвания по наклон нагоре ако сме 4 или 5 човека в колатаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
dikanio написа:Какъв е тоя съединител дето ще изкара 150000км? Питам съвсем сериозно, защото много се чудя какъв да взема. Досега не съм чул/прочел 2 еднакви мнения по-въпроса.FIAT uno 1.0Fire 45hp
Аск "Vromos"- Бургас
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар