Колеги как се демонтират предните седалки на Фиат Браво.Предна дясна седалка зацепва само в крайно положение.Явно някакви зъбци са изтъркани.Как да оправя седалката да не се плъзга като шейна напред назад?Има ли начин да я отремонтирам и да застава в избраното от мен положение?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Демонтаж на предни седалки
Collapse
X
-
На мен съощо ми се наложи да ги свалям, защото една голяма бяла птица (да не кажа патка :D ) вдигна много рязко дръжката, която освобождава седалката да се движи и накланя, и скъса както се разбра в последствие жилото, което върши работата. Наглед дребен проблем, но доста неприятен. Така, че нежно със седалките, защото може да изхабите доста време и нерви
Коментар
-
Humppa
Моята пасажерска също не работи. Проблема е в една много специална пружина, която се е счупила.Седалката се сваля много лесно, както колегата е казал по-горе. 4 шестограма. За по-голямо улесненеи е добре те да се развиват с гедоре
Коментар
-
Humppa написа:Моята пасажерска също не работи. Проблема е в една много специална пружина, която се е счупила.Седалката се сваля много лесно, както колегата е казал по-горе. 4 шестограма. За по-голямо улесненеи е добре те да се развиват с гедореLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
u_bo
pakumba написа:Humppa написа:Моята пасажерска също не работи. Проблема е в една много специална пружина, която се е счупила.Седалката се сваля много лесно, както колегата е казал по-горе. 4 шестограма. За по-голямо улесненеи е добре те да се развиват с гедоре
Коментар
-
Humppa
pakumba написа:Humppa написа:Моята пасажерска също не работи. Проблема е в една много специална пружина, която се е счупила.Седалката се сваля много лесно, както колегата е казал по-горе. 4 шестограма. За по-голямо улесненеи е добре те да се развиват с гедоре
Коментар
-
Използвам тази архивна тема защото се навивам тая седмица да свалям седалките и да ги пера. И въпросите ми са има ли нещо специфично при монтажа седалките в смисъл при монтажа така лесно ли влизат, както и излизат? И другия въпрос е имат ли коланите пиропатрони и евентуално ако имат, може ли при демонтаж на седалката да се задействат? Да уточня, че модула на въздушните възглавници не работи, ако изобщо има значение.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар