Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде ще си направите гражданска отговорност за 2006-та?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде ще си направите гражданска отговорност за 2006-та?

Е, колеги въпросът е прост - къде е най изгодно?Аз мислех за ДЗИ щото е 154лв-25лв преглед...А вие?
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Преди три седмици си направих пълно каско в Булстрад ако има далавера може пак там. В крайна сметка пак ще се търси къде е най-тънко или пък предлагат добър бонус
    FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
    ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

аз през септември си направих в Армеец за 1 годинано сега нали може да приемат нов закон, според който примерните шофьори ще плащат доста по-малков Армеец беще 160 лева и ми направиха 15% отстъпка за каското и така застрахователната премия падна до 5,9%
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
        аз през септември си направих в Армеец за 1 годинано сега нали може да приемат нов закон, според който примерните шофьори ще плащат доста по-малков Армеец беще 160 лева и ми направиха 15% отстъпка за каското и така застрахователната премия падна до 5,9%
        Тоест си платил 136лв? А това при познат или просто така?

Коментар

Където е най-евтино
          ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...

Коментар

Re: Къде ще си направите гражданска отговорност за 2006-та?

geshabeli написа:
            Аз мислех за ДЗИ щото е 154лв-25лв преглед...А вие?
            Здравейте !До сега винаги съм се застраховал в ДЗИ, но ако Алианц въведат индивидуална оценка на риска за всеки водач - ще се застраховам при тях. Следващите редове са САМО споделяне на впечатления от ЕДИН случай. Коректни са - мой приятел с пълно каско удари куче след тунела на Витиня и от Алианц се погрижиха за всичко - пътна помощ до най-близкият сервиз, КАТ, нощивка в хотел и т.н. Покриха ремонта след представяне на разходо-оправдателни документи.Интересно ми е друго: както споделих по-горе съм се застваховал в ДЗИ, но прегледа при нас е 6 лв за 2004 г, и 7.50 за 2005 година, а не 25 лв. В Свищов ми правят жест (!?) в което се съмнявам или има разминаване на тарифите в разичните градове ?Поздрави, Б. Борисов
            Fiat Tipo 1.6 AGT

Коментар

НАправих си застраховка в "Евроинс" за цяла година на стойност 132лв. като сумата се внася на 4 равни вноски,а полицата е за цяла година.
              BRAVA 1,4 12V
              Nissan Navara

Коментар

Зависи от цената, може да не е в нито една от посочените в анкетата компании. Според мен още е рано за този избор, защото първо трябва да видя дали Алианц ще се наложат с това предложение, след това да видя офертите и "бонусите" към тях пък чак след това да реша.
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

geshabeli написа:
                  sev написа:
                  не, 160 лв.за каското важеше отстъпкатаза 7000 оценка, дадох 415
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
                    geshabeli написа:
                    sev написа:
                    не, 160 лв.за каското важеше отстъпкатаза 7000 оценка, дадох 415
                    Бая!Аз съм доволен (засега) от Булинс за каското и пак там ще е. Два удара тая година, първия добри пари дадоха, за втория още чакам. Но първия път бяха много коректни, доволен съм!

Коментар

Колеги, вярно ли е че ДЗИ кат си направиш застраховка ти дават стикер на БулИнс? Щото презастраховали при тях и им ползвали маркировката? Някой да има наблюдения?

Коментар

geshabeli написа:
                        Колеги, вярно ли е че ДЗИ кат си направиш застраховка ти дават стикер на БулИнс? Щото презастраховали при тях и им ползвали маркировката? Някой да има наблюдения?
                        Лично аз не съм го виждал, но вече го чувам от доста места, а и освен това го четох някъде в пресата, така че сигурно има нещо вярно.......
                        FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                        ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

досега в Булстрад и Алианц,но все още се колебая за 2006,зависи от офертите
                          Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
                          ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

Коментар

geshabeli написа:
                            Да, аз съм застрахован пълно каско в ДЗИ и автоматично съм презастрахован срещу кражба в Булинс.Друг е въпроса с гражданската отговорност - обещаваните суми за покриване на 200 хиляди имущественни щети са пълен блъф - никъде не е изплащана сума равняваща се на ремонта. или възстановяване цената на целия автомобил по вина на другия.

Коментар

Working...
                            X