Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

болтове за гумите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

angelmilev написа:
    Благодаря за съветите Това за 16-те беще много добро, но и аз се сетих, просто 15 е по-добре от 0, а 1-я ще си го намеря все от някъде... но май все пак излязохме от темата, а така и не разбрах има ли значение дължината на болтовете? Мойте са си оригиналните на Фиат (ГТ-то си върви с лети джанти по подразбиране и затова смятам, че и болтовете ми не са стругарско творение)Само че при някой автомобили, когато се минава от лети на стоманени джанти има проблеми с дължината на болтовете и те понякога контактуват с други елементи, което не е желателно - като спирачни апарати, дискове и т.н.А и като си гледам резервната гума, която е миниатюрния вариант - направена е с един допълнителен около 10мм дебел фланец, което едва ли е случайно... Та затова се чудех дали не са ми нужни по-къси болтове?
    Както са написали колегите стават от Лада. Тези от джантите ти ще станат без проблем, гаранция(ако са оригиналните).

Коментар

BBorisoff написа:
      Vladim написа:
      Отиваш в някой гумаджийски център ... Но поне са светнати хората там и ще получиш нужната ти информация.
      Искрено се надявам да попаднеш на специалисти, който си разбират от работата, защото мен ме убеждаваха в една гумаджийница, че не е проблем джанти с междуболтова разстояние 100 мм да се монтират на типо-то (междуболтово разстояние 98 мм) !? Идеята ми е - внимавай какво ти предлагат/севетват Поздрави, Б. Борисов
      За голям гумаджийски център говорех и дадох конкретни примери. Повечето хора работещи там са наясно. Аз също съм недоверчив към всички "майстори" затова винаги се старач да чуя поне 2-3 мнения
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Хе-хе! Много съвети - все готини! Благодаря на всички - ще ви кажа какъв е резултата като направя "експеримента"
        Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!

Коментар

Working...
        X