Колеги, някой да знае дали при преминаване от ляти на стоманени джанти трябва да сменя болтовете с по-къси?Ако трябва какъв е размерът? А ако знаете и от къде да си купя...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
болтове за гумите
Collapse
X
-
angelmilev написа:благодаря за съвета!А за 15-те болта ще се обадя като ми докарат джантите в началото на декември!Някакъв телефон?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Vladim написа:Отиваш в някой гумаджийски център ... Но поне са светнати хората там и ще получиш нужната ти информация.Fiat Tipo 1.6 AGT
Коментар
-
Благодаря за съветите Това за 16-те беще много добро, но и аз се сетих, просто 15 е по-добре от 0, а 1-я ще си го намеря все от някъде... но май все пак излязохме от темата, а така и не разбрах има ли значение дължината на болтовете? Мойте са си оригиналните на Фиат (ГТ-то си върви с лети джанти по подразбиране и затова смятам, че и болтовете ми не са стругарско творение)Само че при някой автомобили, когато се минава от лети на стоманени джанти има проблеми с дължината на болтовете и те понякога контактуват с други елементи, което не е желателно - като спирачни апарати, дискове и т.н.А и като си гледам резервната гума, която е миниатюрния вариант - направена е с един допълнителен около 10мм дебел фланец, което едва ли е случайно... Та затова се чудех дали не са ми нужни по-къси болтове?Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!
Коментар
-
Абе най-добре взимай шублера и измери колко трябва да са дълги пък после търси подходящите и ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
10лв за болтове!ужас :D бате сложи си твоите,завърти колелото ако не ти стърже караи с тях,ако ти стърже намери един шлайф и ги одрежи,само после леко обери краищата на шлаифа ,завинтвай й си ти!-ако не ти трябват ве4е дълги разбира се,или иди в някоя база за скрап(има много)и помоли да ти дадат болтове-за смешни стотинки ще ти ги дадат-от лада стават а ако имаш път към пазарджик се обади да ти дам -имам много!успехFiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар