Здравей те.Скоросната ми кутия е пред разпадане. От каква кола мога да взаимствам 5 ст. ск. кутия и да си я сложа на Фиата 125п.Чувал съм че става от Полонез, но такова животно по моргите няма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам 5 ст. кутия за Фиат 125п
Collapse
X
-
Пробвай с кутия от Фиат 131 за по се намират :")) а ако намерисх фиат 130 зимай и двигателя 2.9 е единия модел и 3.2 е другиа модел с 165 коня 6 цилиндара V образен на 65 градуса фиатката ти схте стане самолет с 214 Nm въртящ момент само незнам колко харчи :")), полонезите са с малко прадавателно отношение по добре 4 степенна от лада отколкото 5 степенна от полонез (според ман де)
-
А дали няма да стане от Лада? Нали имаше една серия 2107... с петстепенна ск. кутия и двигател 1,5. Не знам доколко се различават двигателите на ладата и фиата, но и двете коли са по лиценз на FIAT 124, би трябвало да са поне сходни.FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
Скоросната ми кутия е пред разпадане. От каква кола мога да взаимствам 5 ст. ск. кутия и да си я сложа на Фиата 125п. Чувал съм че става от Полонез, но такова животно по моргите няма.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар