Тръгвам за работа и както си карах, и връщам от 4та на 3та ( не съм карал бързо ) и колата просто се задави и спря. Колкото и пъти да я паля след това давам газта докрай и макс 3500 оборота, 1 път тръгнах 2 метра и до там, сега съм я оставил в една пряка ( добре че стана на 5 мин от нас ) и чакам един майстор да дойде, но нема да е лошо и вие да си кажете мнението. Като отворих капака нищо не се вижда на пръв поглед.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Както си карах и изгасна :(
Collapse
X
-
и нашата изгасна така, цяла седмица търсихме причината, по три сервиза обиколихме, но нашият проблем се оказа в компютъра на метана, ако не си на метан, значи не можем да ти дадем съветако си на метан пък на нас ни казаха да откачим акумулатора да изчакаме 5 мин и като занули компютъра, пак да пробваме, засега върви без проблем.Manowar forever!
Коментар
-
Сутринта слагам клемите и ядец, пали и веднага гасне, махам още 2 пъти за по 20-на минути и никъв ефект Докарах си я пред нас, разни разбирачи ми казваха какво ли не :- центровка- ремъка е изронил зъбите- не стига бензин в инжекциона- няма налягане на бенз помпа Никой ли няма мнение по въпросаFiat Bravo 1.4 12v
Коментар
-
gamencerista написа:Сутринта слагам клемите и ядец, пали и веднага гасне, махам още 2 пъти за по 20-на минути и никъв ефект Докарах си я пред нас, разни разбирачи ми казваха какво ли не :- центровка- ремъка е изронил зъбите- не стига бензин в инжекциона- няма налягане на бенз помпа Никой ли няма мнение по въпроса--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
gamencerista написа:Сутринта слагам клемите и ядец, пали и веднага гасне, махам още 2 пъти за по 20-на минути и никъв ефект Докарах си я пред нас, разни разбирачи ми казваха какво ли не :- центровка- ремъка е изронил зъбите- не стига бензин в инжекциона- няма налягане на бенз помпа Никой ли няма мнение по въпросаManowar forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар