Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колко гори Бравата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

при мен извънградско слиза до 7 бензинец, а в града е 8, 9 или 10, зависи аз ли я карам или жената...има си бая разлика....оба4е ако я настъпиш здраво, като нищо ще ти ка4и и 13 на сто....изобщо, недей да раз4иташ на някакъв констатнен разход...винаги ще те изненада...а и лампата хи4 не е достоверна, особено, когато хем току що си заредил и се изка4ваш по Раковска от Дондуков към Цар Освободител, хем лампата пак ти свети....заради наклона....аз си смятам на 10 градското и така си определям кога да зареждам и толкова...спестява постоянно мислене и главоболия, породени от това мислене и баене над колата да хар4и по-малко....
    Bravo - 1,2 - 16V

Коментар

Snaker написа:
      Mitko написа:
      Хайде малко респект към колежките, моля
      ти знаеш ли кво значи респект принципно и от кво се поражда той за да го имаш към някой?защото ми се струва че или си някой супер префърцунен тип или имаш ментални проблеми за да ми напишеш това за някаква супер смешна хава.не ми се обиждай ама създаваш впечатление на ощипан 40 годишен учител по математика - неженен.незнам за останалите от форума но на мен са ми супер досадни постове от типа.купих си сешоар - колко вата е и колко ток гори (в кутията има упътване а сервизите са на около 100м един от друг - а притежателите са само 2 милиона в мойта махала) и мога ли на батерии да го карам въпреки че е с трансформатор за 220 ток. кабелите му да ги сменя ли че не ми харесват както са червени. взех си го но сега виждам че той не духа добре значи е скапан и ме е яд. къде е официалния сезвиз за копчето му че ми се струва че не щтрака добре. звука нещо е дразнещ някой да има подобен "проблем" въпреки че бях го чул преди да го купя. защо не върти бързо като е 5 вата а на рекламата пише върти като 3000 вата. все пак е евтин и на изгодно - има далавера, ама са ако започне мед и масло да изкарва мисля че ще съм чак тогава "ДОВОЛЕН" ... искам да го тунинговам ако може с 4000 вата отгоре ама да не харчи много ток и да е за максимум 5 лева всичко. искам спойлер за духалото някой да има излишен или да ми отдели 5 дена да ми покаже ?къде е контакта ?
      Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 ХАХА абе ти си някакъв хипер незадоволен чатер дето се чуди какво и как да плюе, мааа имаш дясна ръчичка бе пич цепиш ли Относно КОЛЕЖКАТА ама естествено,че ще пита девойката и още как Всеки си има начало и всеки навлиза в дадена сфера не е имала Фиат сега си го е купила и тн. и тн. много хубаво и я поздравявам че се е обърнала точно към този форум

Коментар

Re: колко гори Бравата

lubka написа:
        здравейтеблагодаря на всички за инфомацията, която ми давате.от скоро имам Брава 1.6 1996г. някой може ли ди каже колко горят горе-долу тези автомобилизащото резервоара ми казаха че е 70 литра,а ми е малко трудно да го напълня до горе и да го засека
        Резервоара ти побира 49 литра бензин Yellow_Flash_Colorz_PDT_15.Зависи как караш, защотото аз мога да карам и спокойно и да си я ръчкам но 9-10градско, ако всичко е наред по колата ти е нормалния разход Извън града 6-7 на 100 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Със здраве и безаварийно каране,колицата е супер,аз много си я обичам, а понеже и аз съм жена и не се давам на разни недорасли с акълното пространство мъже...и особено на пътя...така,че винаги каквото имаш да питаш просто действай

Коментар

Три пъти я засичам - гори ми 6-6.5л./100км. извънградско.В града е не повече от 8-9.Не знам какви са тия разходи за които говорите 9-10 градско... Във вторник: Добрич-Варна-Добрич = 100км. = 6.5 литра = 11лв.Тук се замислих за "предимството на газта" - 100км. = 10литра = 10лв.... :D
          1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Еееми колега погледни и градовете, от които пишем - аз 10 км в София ги вземам за половин час сутрин и вечер в пиковите часове, а при нормално натоварване за минимум 15 мин - сега Добрич едва ли е мерната единица за градско... Хубав град, хубави хора, ама такава е реалността, а в ужасната София реалнотите са други и 10/100 за градско при 1.6 си е манна небесна!
            Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!

Коментар

angelmilev, мда... прав си колега! От единия край на Добрич до другия - е 10км... :D
              1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Working...
              X