при мен извънградско слиза до 7 бензинец, а в града е 8, 9 или 10, зависи аз ли я карам или жената...има си бая разлика....оба4е ако я настъпиш здраво, като нищо ще ти ка4и и 13 на сто....изобщо, недей да раз4иташ на някакъв констатнен разход...винаги ще те изненада...а и лампата хи4 не е достоверна, особено, когато хем току що си заредил и се изка4ваш по Раковска от Дондуков към Цар Освободител, хем лампата пак ти свети....заради наклона....аз си смятам на 10 градското и така си определям кога да зареждам и толкова...спестява постоянно мислене и главоболия, породени от това мислене и баене над колата да хар4и по-малко....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко гори Бравата
Collapse
X
-
blondy_driver
Snaker написа:Mitko написа:Хайде малко респект към колежките, моля
Коментар
-
blondy_driver
Re: колко гори Бравата
lubka написа:здравейтеблагодаря на всички за инфомацията, която ми давате.от скоро имам Брава 1.6 1996г. някой може ли ди каже колко горят горе-долу тези автомобилизащото резервоара ми казаха че е 70 литра,а ми е малко трудно да го напълня до горе и да го засека
Коментар
-
Три пъти я засичам - гори ми 6-6.5л./100км. извънградско.В града е не повече от 8-9.Не знам какви са тия разходи за които говорите 9-10 градско... Във вторник: Добрич-Варна-Добрич = 100км. = 6.5 литра = 11лв.Тук се замислих за "предимството на газта" - 100км. = 10литра = 10лв.... :D1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Еееми колега погледни и градовете, от които пишем - аз 10 км в София ги вземам за половин час сутрин и вечер в пиковите часове, а при нормално натоварване за минимум 15 мин - сега Добрич едва ли е мерната единица за градско... Хубав град, хубави хора, ама такава е реалността, а в ужасната София реалнотите са други и 10/100 за градско при 1.6 си е манна небесна!Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар