здравейтеблагодаря на всички за инфомацията, която ми давате.от скоро имам Брава 1.6 1996г. някой може ли ди каже колко горят горе-долу тези автомобилизащото резервоара ми казаха че е 70 литра,а ми е малко трудно да го напълня до горе и да го засека
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко гори Бравата
Collapse
X
-
Re: колко гори Бравата
Mitko написа:Можеш да си пишеш километрите при зареждане и ще хванеш разходаFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
lubka написа:здравейтеблагодаря на всички за инфомацията, която ми давате.от скоро имам Брава 1.6 1996г. някой може ли ди каже колко горят горе-долу тези автомобилизащото резервоара ми казаха че е 70 литра,а ми е малко трудно да го напълня до горе и да го засека:: Show me some Madness ::
Коментар
-
lubka написа:А ще кажа на Snaker че все пак при мен преобладава женското мислене- първо си харесвам кола на въшен вид, купих я, а от сега нататък ме интересуват техническите данни- колко гори и т.ннормално???????? Yellow_Flash_Colorz_PDT_03:: Show me some Madness ::
Коментар
-
Mitko написа:Хайде малко респект към колежките, моля:: Show me some Madness ::
Коментар
-
Колежке,Видях с каква ирония някои се отнасят към въпроса който те вълнува. За твое "успокоение" ще ти кажа как стои проблема при мен. Купих Брава 1.4 12V 80к.с през м. март тази година. Исках да си купя кола с по-мощен двигател, но съпругата ми като я видя се влюби в нея и покупката беше неизбежна. Поради високият и разход се принудих да и монтирам газова уредба Landi. Писал съм вече в този форум за разхода й на газ и на бензин, като някои колеги тук ме убеждаваха, че газовата ми уредба е монтирана "сакато". Нищо подобно. Колата е в перфектно състояние, но разходът на гориво е следния: При градски условия /гр. Ямбол/, вероятна защото я карам на къси разстояния 1-2 км. сутри и още толкова вечер /до работа и обратно/ с няколко спирания и трагвания, палене и гасене при студен двигател - разход 14-15/100 и на газ и на бензин. Извън града 7.5-8.0/100 бензин 9.0-10.5/100 газ при скорост 100-110 км/ч. и включен климатик. Уверявам те че за разхода на гориво, освен скоростта, голямо значение има товара в колата ти, маниера на шофиране наклона на пътя и пр. Дори един насрещен вятър може да доведе до повишен разход.Като казах наклона на пътя ще ти дам конкретен пример: Често пътувам по маршрута Ямбол - София - Ямбол с различни автомобили. Винаги разходът на гориво от Ямбол към София е по висок с около 5 л отколкото в обратната посока.Сетих се още нещо: Таксиметров шофьр с Брава 1.6 16V с газова уреба монтирана в Италия, имайки предвид, че кара винаги с подгрят двигател ми сподели, разходът му на газ при градски условия не пада под 11/100.За твое успокоение със старата ми кола Regata през студените зимни месеци на градско разходът ми е стигал до 20/100. Мой приятел с Vektra имаше същото постижение.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
извинявам се за страничното мнение ,но има неща ,за които човек не винаги е подготвен ,трябва му бързо решение и съвет и за момента не знае къде да го получи .Лично аз съм получвал ценна помощ и съвети тука и не мисля ,че освен това да си от полза на някого има значение за този или който и да било форум.И в слуая макар и грозно ,за ЕДНО МЕРСИ !!!Нищо не пречи да уважаваме тия дето имат нужда от помощ ,и ако не можеме да помогнеме поне да не пречиме .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
lubka написа:здравейтеблагодаря на всички за инфомацията, която ми давате.от скоро имам Брава 1.6 1996г. някой може ли ди каже колко горят горе-долу тези автомобилизащото резервоара ми казаха че е 70 литра,а ми е малко трудно да го напълня до горе и да го засекаBravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!
Коментар
-
Snaker написа:гори много ... казвам ти ужас ... не ми е ясно как ще го изхранваш градско тва говедоFiat Tipo 1.6 AGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар