Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колко гори Бравата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колко гори Бравата

здравейтеблагодаря на всички за инфомацията, която ми давате.от скоро имам Брава 1.6 1996г. някой може ли ди каже колко горят горе-долу тези автомобилизащото резервоара ми казаха че е 70 литра,а ми е малко трудно да го напълня до горе и да го засека

http://www.catalog.auto.ru/fiat/brava/207.htmhttp://www.catalog.auto.ru/fiat/brava/3345.htm
    The sands of time for me are running low....

Skype Nick: SwordLord

Коментар

Re: колко гори Бравата

Mitko написа:
      Можеш да си пишеш километрите при зареждане и ще хванеш разхода
      Или да занулиш текущите километри от копчето на километража. Иначе из този форум сме обсъждали разхода на Браво/а на мен е 7,5/12 бензин и 8,5/13,5 газ с пуснат климатик. Фабрично е 7/11.
      FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

lubka написа:
        здравейтеблагодаря на всички за инфомацията, която ми давате.от скоро имам Брава 1.6 1996г. някой може ли ди каже колко горят горе-долу тези автомобилизащото резервоара ми казаха че е 70 литра,а ми е малко трудно да го напълня до горе и да го засека
        ми как тъй си го купи тва браво като ти е трудно един резервоар да напълниш ? гори много ... казвам ти ужас ... не ми е ясно как ще го изхранваш градско тва говедо пък и ти не си спестявай климатика защото така или иначе гори много.незнам незнам Yellow_Flash_Colorz_PDT_39 Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
        :: Show me some Madness ::

Коментар

Mitko написа:
          Ако 9 градско е много и то за каране със здраво настъпване, кое е малко?
          незнам незнам ... ужас Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Аз всеки път като зареждам занулявам километража.Карам докато светне лампата за разерва,но това е много относителнознам че го дават 7 по каталог, но май се разминавам с тези данни.

Коментар

А ще кажа на Snaker че все пак при мен преобладава женското мислене- първо си харесвам кола на въшен вид, купих я, а от сега нататък ме интересуват техническите данни- колко гори и т.ннормално???????? Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Коментар

lubka написа:
                А ще кажа на Snaker че все пак при мен преобладава женското мислене- първо си харесвам кола на въшен вид, купих я, а от сега нататък ме интересуват техническите данни- колко гори и т.ннормално???????? Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
                ми като си я взела на вид - ся и пълни резервоара без да те интересува вида на касовата бележка.

Коментар

Mitko написа:
                  Хайде малко респект към колежките, моля
                  ти знаеш ли кво значи респект принципно и от кво се поражда той за да го имаш към някой?защото ми се струва че или си някой супер префърцунен тип или имаш ментални проблеми за да ми напишеш това за някаква супер смешна хава.не ми се обиждай ама създаваш впечатление на ощипан 40 годишен учител по математика - неженен.незнам за останалите от форума но на мен са ми супер досадни постове от типа.купих си сешоар - колко вата е и колко ток гори (в кутията има упътване а сервизите са на около 100м един от друг - а притежателите са само 2 милиона в мойта махала) и мога ли на батерии да го карам въпреки че е с трансформатор за 220 ток. кабелите му да ги сменя ли че не ми харесват както са червени. взех си го но сега виждам че той не духа добре значи е скапан и ме е яд. къде е официалния сезвиз за копчето му че ми се струва че не щтрака добре. звука нещо е дразнещ някой да има подобен "проблем" въпреки че бях го чул преди да го купя. защо не върти бързо като е 5 вата а на рекламата пише върти като 3000 вата. все пак е евтин и на изгодно - има далавера, ама са ако започне мед и масло да изкарва мисля че ще съм чак тогава "ДОВОЛЕН" ... искам да го тунинговам ако може с 4000 вата отгоре ама да не харчи много ток и да е за максимум 5 лева всичко. искам спойлер за духалото някой да има излишен или да ми отдели 5 дена да ми покаже ?къде е контакта ?

Коментар

Колежке,Видях с каква ирония някои се отнасят към въпроса който те вълнува. За твое "успокоение" ще ти кажа как стои проблема при мен. Купих Брава 1.4 12V 80к.с през м. март тази година. Исках да си купя кола с по-мощен двигател, но съпругата ми като я видя се влюби в нея и покупката беше неизбежна. Поради високият и разход се принудих да и монтирам газова уредба Landi. Писал съм вече в този форум за разхода й на газ и на бензин, като някои колеги тук ме убеждаваха, че газовата ми уредба е монтирана "сакато". Нищо подобно. Колата е в перфектно състояние, но разходът на гориво е следния: При градски условия /гр. Ямбол/, вероятна защото я карам на къси разстояния 1-2 км. сутри и още толкова вечер /до работа и обратно/ с няколко спирания и трагвания, палене и гасене при студен двигател - разход 14-15/100 и на газ и на бензин. Извън града 7.5-8.0/100 бензин 9.0-10.5/100 газ при скорост 100-110 км/ч. и включен климатик. Уверявам те че за разхода на гориво, освен скоростта, голямо значение има товара в колата ти, маниера на шофиране наклона на пътя и пр. Дори един насрещен вятър може да доведе до повишен разход.Като казах наклона на пътя ще ти дам конкретен пример: Често пътувам по маршрута Ямбол - София - Ямбол с различни автомобили. Винаги разходът на гориво от Ямбол към София е по висок с около 5 л отколкото в обратната посока.Сетих се още нещо: Таксиметров шофьр с Брава 1.6 16V с газова уреба монтирана в Италия, имайки предвид, че кара винаги с подгрят двигател ми сподели, разходът му на газ при градски условия не пада под 11/100.За твое успокоение със старата ми кола Regata през студените зимни месеци на градско разходът ми е стигал до 20/100. Мой приятел с Vektra имаше същото постижение.
                    Peugeot 301
                    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

форума се превърна в чат :D !
                      Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
                      Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
                      Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

Коментар

извинявам се за страничното мнение ,но има неща ,за които човек не винаги е подготвен ,трябва му бързо решение и съвет и за момента не знае къде да го получи .Лично аз съм получвал ценна помощ и съвети тука и не мисля ,че освен това да си от полза на някого има значение за този или който и да било форум.И в слуая макар и грозно ,за ЕДНО МЕРСИ !!!Нищо не пречи да уважаваме тия дето имат нужда от помощ ,и ако не можеме да помогнеме поне да не пречиме .
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

за разхода на гориво също така може да окаже влияние (и то голямо) повредена/неработеща ламбда сонда или някаква неизправност в системите и в компютъра. това трябва да провериш в сервиз за компютърна диагностика...
                          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

lubka написа:
                            Мен ми се струват много големи разходите, които казват колегите, но ако се кара спортно - определено ще си над 12 в градски условия. Аз съм с 1.8 и над 10,5 не съм минавал - може и да съм късметлия с двигател - не знам, но определено не съм и спокоен шофьор...А за грубостите във форума - не се стряскай, чудя се само защо администраторите не го "резнаха" разбирача - по принцип това е най-културния и стойностен форум, в който съм записан и само полза съм видял от него А! - поздравления за избора! 1.6 е най-добрия според мен избор - като динамика и разход!
                            Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!

Коментар

Snaker написа:
                              гори много ... казвам ти ужас ... не ми е ясно как ще го изхранваш градско тва говедо
                              Говедо ? Не мисля, че е най-милото, което може да се използва като характеристика на италианска кола във ТОЧНО този форум И един въпрос: да не би да караш голф ?Със здраве !
                              Fiat Tipo 1.6 AGT

Коментар

Working...
                              X