Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

помогнете с инфо за резервоара на спирачна течност

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

помогнете с инфо за резервоара на спирачна течност

до спирачната помпа и резервоара за сп. течност са ми монтирани : филтър за газ, изпарител , тръби от и за изпаритела, компютъра за ГИРезулата е - не мога да намеря къде са белезите за MIN и MAXнека някой с добро сърце и компютърни умения нарисува на тази картинка къде са белезите колата е BRAVO 1.8 GT без ABS
    Прикачени файлове

Споко имаш поплавък който следи нивото и показва ниско ниво на таблото.Гуменат капаче отгоре на капачката ти за проверка изправноста на системата.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Тоест, докато не светне - няма нужда от доливане?

Коментар

Колега, спокойно, ако нямаш течност ще светне лампичката за ръчната спирачка ако е намаляла малко при завой пак ще пресветва, така че ще я угадиш на време :D

Коментар

Абсолютно, започне ли да ти премига лампичката за ръчната (!) значи си на минимума и е време за доливане.
          Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp

Коментар

Аз завчера при отвита капачка дадох на контакт, мърдах поплавъка как ли не, но лампата не светна...

Коментар

Airfan написа:
              Аз завчера при отвита капачка дадох на контакт, мърдах поплавъка как ли не, но лампата не светна...
              Предполагам ,че лампата е здрава.Разглоби капачката и почисти контактите.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Tornado написа:
                  Airfan написа:
                  Първо ми се иска да изясня нещо - кога светва лампата - при верига или при липса на верига, за да знам как да тествам?Иначе да, лампата свети като съм дръпнал ръчната, така че не е изгоряла.

Коментар

тъй тъй тъй,всичко това го знам ,ВЪПРОС - тази гумена капачка ми липсва - Някой да знае от къде мога да си купя?

Коментар

Airfan написа:
                      Tornado написа:
                      Airfan написа:
                      Първо ми се иска да изясня нещо - кога светва лампата - при верига или при липса на верига, за да знам как да тествам?Иначе да, лампата свети като съм дръпнал ръчната, така че не е изгоряла.
                      при верига светва

Коментар

Working...
                      X