И аз го имам същиа проблем от 2-3дена но с крушката на мига4а:един приятел ми каза;на корите отзад има малки капа4ета като ги манеш се вижда болта(ама е бил некъв специален)после долу кадето има нешто като жабка там е другия отвърташ ги и сваляш целия стоп и след това се разглобявал оште за да стигнеш до крушките,аз не съм ги свалял днес ше се пробвам(дано да съм бил полезен)
Два са болтовете и се развиват с ключа за гумите от комплекта под кората в багажника. Единият се достига като махнеш капаците отстрани на багажника, а другият е отгоре, пак зад капаче на задната колонка. Мисля че беше така по описанието в книжката. Като се развият тези два болта и цялото тяло на стопа пада назад, след което вече имаш достъп до фасунгите на крушките.
Хиляди благодарности. Признавам си, че фантазията ми не е дотам развита, че да се сетя. Мъдър ход от страна на FIAT. Кражбата е кауза-пердута! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Имаш предвид със полирпастата, с която се полира и боята на колата така ли!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_35
Мисля, че не е същата. Там се занимаваха само с полиране на фарове и лепене на пластмаси. Аз съм ползвал полир-паста да полирам светофилтъра на един авиационен шлем и полир-пастата беше на прах, но не съм сигурен как стават нещата при фаровете и евентуално стоповете. Между другото, пастата за зъби също е много фин абразив.
Коментар