Колеги, имам изгоряла крушка в задният стоп, обаче се оказва, че аз не мога да проумея, как се сваля стопа и стъклата му!? Някой с челен опит?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сваляне задни стопове на Мареа Комби - свалени и полирани!
Collapse
X
-
Re: Сваляне задни стопове на Мареа Комби
И аз го имам същиа проблем от 2-3дена но с крушката на мига4а:един приятел ми каза;на корите отзад има малки капа4ета като ги манеш се вижда болта(ама е бил некъв специален)после долу кадето има нешто като жабка там е другия отвърташ ги и сваляш целия стоп и след това се разглобявал оште за да стигнеш до крушките,аз не съм ги свалял днес ше се пробвам(дано да съм бил полезен)Marea jtd
-
Два са болтовете и се развиват с ключа за гумите от комплекта под кората в багажника. Единият се достига като махнеш капаците отстрани на багажника, а другият е отгоре, пак зад капаче на задната колонка. Мисля че беше така по описанието в книжката. Като се развият тези два болта и цялото тяло на стопа пада назад, след което вече имаш достъп до фасунгите на крушките.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Имаш предвид със полирпастата, с която се полира и боята на колата така ли!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_35
Коментар
-
Полирането на стоповете - с вълнен парцал, паста за зъби и малко търкане. И най-вече търпениеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар