Историята ясна - комшийски лапетий нямало какво да правят, та решили да хвърлят камъни по колата ми. Предно дясно стъкло - аут! Някой може да даде линк или поне да каже колко струва, че нищо не можах да открия
Историята ясна - комшийски лапетий нямало какво да правят, та решили да хвърлят камъни по колата ми. Предно дясно стъкло - аут! Някой може да даде линк или поне да каже колко струва, че нищо не можах да открия
Колега то си има раздел в форума за тези неща "Продава" провери там , ако няма [в което много се съмнявам] пусни обява в раздела"Купувам" и със сигурност ще намериш това което търсиш :D
Пред у дома е станала работата и то преди 4 часа. Нямам почивен ден и трудно ще се оправя с моргите, но ще намеря решение. Имам пълно автокаско ама да видим какво ще измислят и те
Сладур! 150 кинти иска!Всъщност стъкло за предна врата струва между 45 и 50 лева с ДДС, а в автоморгите е по 25-35 лева. Моята препоръка е да си вземеш от морга фиатово, защото по магазините са турски OLYMPIA и са адски некачествени - на мен не ми пасна на вратата и не прихлепваше хубаво за нея. Намерих си фиатово - работата заспа. От морга за 30 кинти. А по време на монтажа се чувстваш като изнасилван. В кобра счупиха точно две стъкла докато го монтират...шантава работа.
Коментар