Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Врата/Смяна/

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Врата/Смяна/

Ахой!Блъснаха ме тука преди едно известно време и ми "посмачкаха" шоф. врата на Бравото.Вчера си взех "нова", здрава , само че необорудвана/разоборудваха ми я на място като я взех/, остана само чиста тенекия както се казва, днес ще ми я боядисат и остава да се сложи на мобила.Та въпросът ми е сам аджаба ще мога ли да се справя да си прехвърля всичко от старата на новата...ключалки, дръжки, стъкло...разфасоването изглеждаше леко елементарно, ама може и само така да ми е изглеждало Та наистина голяма философия ли е или да дам едни пари да ми я оправят, дето попринцип могат да се изпият и изядат :D
    Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp

Колега това зависи изцяло от нивото ти на техническа грамотност, внимание и налични инструменти!Въпреки че все пак желанието е най-определящо - голямото му наличие може да прескочи липсата на грамотност и инструменти Сериозно - нищо сложно няма - но бъди много внимателен - стъклата са чупиви, а мястото за работа е доста кофти - особено като прехвърляш ключалката и бравата...И всички жици трябва да се сложат ТАКА КАКТО СА БИЛИ на старата врата - иначе почват да закачат я в стъкло, я някъде другаде....
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Утре ще запретна ръкави и ще отделя колкото време е нужно и ще дрънна една снимка с резултатът накрая

Коментар

Ще е по-полезно да сръннеш повечко снимки. На всяко по-засукано място и детайл... Успех!

Коментар

Най-кофти е поставянето на стъклото и особенно демонтажа му от старата врата.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Всичко премина леко и безаварийно, смъкването не беше толкова трудно на стъклото колкото слагането му всъщност :DЩипките които го държат отдолу се слагат с 300 зора, но все пак всичко се нареди за 2 часа, внимателно без да бързаме/ аз и още един помощник/.В събота ще кача снимки на цялата процедура от А до Я, че в момента съм малко командировка до краят на седмицата и апаратчето не е в мен.

Коментар

Working...
            X