Здравейте! От доста време се каня да си закърпя задната броня на Бравото, но се чудя къде да стане това. Ходил съм три пъти при този до хотел Хемус, но той все го няма. В Гео Милев ми искат 80 лева за кърпенето (много ми се вижда). И после къде да я боядисам?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лепене на брони в София? Къде?
Collapse
X
-
Re: Лепене на брони в София? Къде?
yonkok написа:Здравейте! От доста време се каня да си закърпя задната броня на Бравото, но се чудя къде да стане това. Ходил съм три пъти при този до хотел Хемус, но той все го няма. В Гео Милев ми искат 80 лева за кърпенето (много ми се вижда). И после къде да я боядисам?
-
Има един сервиз, като се върви по пътя за Бившия битак в Орландовци, точно преди завоя, след който се излиза на моста в подножието на битака. Не знам дали се ориентираш. Сервизът всъщност е в двора на къща. На вратата има реклама на "ЛЕВ ИНС". Ще ти залепят бронята и ще я боядисат. Ако пък имаш каско и оценена щета, още по-добре. Момчетата си разбират от работата. На служебния Авензис така я барнаха, че изглежда по-добре от нова, без да се натрапваFiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар