Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

чукнахме пунтака:(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само с козметики няма да минете. Трябва да се оправят носещите части от конструкцията, защото са наистина важни. Пък онзи съвет от колегата - да го засилвате някъде този Фиат, не ми се вижда много удачен. нали при някой друг фен на марката ще кацне. Щото да го давате в морга заради този никакъв удар не си заслужава. Така че жертвайте 200-300 лв. и го оправете. Преди време ползвах услугите на един тенекеджия, работилницата му се намира в началото на Горубляне, вдясно, преди разклона за Цариградско шосе, като се подмине автотържището. Отсреща има газостанция. За подсилване на бомбе на Рекорд, което се беше направо отпрало - толкова беше изгнило горкото, ми взе 50 лв. Само че беше преди време. Но пък и вашият проблем е доста по незначителен. Иначе за държачките на фара може да пробвате с ПОКСИПОЛ и някаква свързваща метална лента, за по-яко я подсигурете и с нитове. Няма нужда да се купува нов фар.
    Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
    Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

и аз мисля че ще се наложи да го водим на доктор но точно в момента няма възможност, малко ще покара така, пък дано няма проблеми, отдолу уж го гледаха и не видяха нищо огънато, дано да е така ще последвам съветите на по-изстрадалите от мен
      Manowar forever!

Коментар

Working...
      X