Здравейте колеги, значи в неделя ми се случи да спукам предна дясна гума като най-вероятно съм настъпил пиронче и постепенно гумата е спадала,но лошото е че аз я усетих чак когато почна да трепери колата и тогава я смених а карах с около 80км/ч. тогава започнаха силни вибрации.ОК от гумата нищо не стана та купих нова която сложих отзад понеже е друга шарка но е със същият размер,а старата задна отпред.Но май сега ми се струва че имам леки вибрации в колата но може и да си въобразявам,просто се наплаших от спуканата гума ,та какво ще ме посъветвате да направя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем след спукана гума.
Collapse
X
-
Re: Проблем след спукана гума.
Harzulov написа:Здравейте колеги, значи в неделя ми се случи да спукам предна дясна гума като най-вероятно съм настъпил пиронче и постепенно гумата е спадала,но лошото е че аз я усетих чак когато почна да трепери колата и тогава я смених а карах с около 80км/ч. тогава започнаха силни вибрации.ОК от гумата нищо не стана та купих нова която сложих отзад понеже е друга шарка но е със същият размер,а старата задна отпред.Но май сега ми се струва че имам леки вибрации в колата но може и да си въобразявам,просто се наплаших от спуканата гума ,та какво ще ме посъветвате да направя.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Реклама
Collapse
Коментар