Здравейте колеги нямаше ме известно верме и сега имам един въпрос...преди седмица даже по малко реших да поровя по бравата...вдигах капака махнах кората и още ме е яд...та на какво се натъкнах...отгоре където са дюзите...те просто са плувнали в масло...от главата където е вала си личи че направо си е текло...тъй като това е първото махане на пластмасовия капак на мотора което правя откак я взех забеляах и друго...главата...и самия двигател се различават...дори и цвета им е различен...самата глава отгоре има одрано все едно е сурната по асвалт...много тъпо...масло съм долял откак я взех няма и 100гр и то дори не защото беше паднало а ей така беше си по средата и викам ай ще капна още малко до каква степен може това да е проблем и как да го диагностицирам!?...другото на радиатора имам два "датчика" предполагам като стоиш пред колата единия се пада горе в дясно другия долу в ляво...ето и снимки ...и двата са в ужасно състояние намотката на единия е скъсана и предполагам че не работи другия неможах да го сваля че ми трябва канал но...въпроса ми е някой знае ли за какво са..не се опират нито влизат в радиатора просто са си захванати за него и то не побългарено а така са си пластмасите...по общо изглеждат като реотанчета от печка елва със резистор отдолу на който да пече...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е това?
Collapse
X
-
Здравей Колега,Това, което си снимал струва 18-21 лв, зависи от магазина и ако не работи, няма да ти се включи перката като си пуснеш климатика (първа степен). Монтирай го обратно и пробвай - пусни си климатика на макс и гледай дали ще се включи. При мен се включва след около 1 минута на място на студен двигател и пуснат климатик.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
roro написа:Здравей Колега,Това, което си снимал струва 18-21 лв, зависи от магазина и ако не работи, няма да ти се включи перката като си пуснеш климатика (първа степен). Монтирай го обратно и пробвай - пусни си климатика на макс и гледай дали ще се включи. При мен се включва след около 1 минута на място на студен двигател и пуснат климатик.
Коментар
-
Rokambol написа:roro написа:Здравей Колега,Това, което си снимал струва 18-21 лв, зависи от магазина и ако не работи, няма да ти се включи перката като си пуснеш климатика (първа степен). Монтирай го обратно и пробвай - пусни си климатика на макс и гледай дали ще се включи. При мен се включва след около 1 минута на място на студен двигател и пуснат климатик.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар