Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да разглобя лявата духалка за въздуха в купето?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да разглобя лявата духалка за въздуха в купето?

Извинявам се че пускам нова тема, но просто незнам как се казват глупавите духалки за въздуха или климатика. Проблема ми е че лявата не работи, порових се малко отдоло и видях че проблема е в това че двете зъбни колелца, които движат капачето за пускането на въздуха са разделени заради кабелче което е било заклещено между тях, както и да е въпроса ми е как да сваля лявата духалка за да ги наместя тия колелца, единственото което намерих е за разглобяването на централната конзола...?Благодаря предварително.

ако колата е Браво/Брава/Мареа потърси темите за смяна на крушки на таблотостава въпрос за лявата духалка до шофьорската вратаако е лявата в средната конзола така няма да станекаква е колата все пак?...видях че си с Бравоако е средната конзола си свали това и разгледай - http://www.fiat-bg.org/Downloads/Boo...ravo_Brava.pdf
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Разгледах го отгоре, отгоре ръководството само че грам немски не разбирам, а само по картинките не мога да се оправя, става вапрос за Bravo и за духалката от ляво на шофьора, от ляво на волана не на централната конзола. Мисля че трябва да се свали кората, която е под таблото има три болта (шестограма) над таблото и два над волана, но не съм много сигурен?А тия теми за смяната на крушките на таблото ги знам просто не ми вършат работа защото пише само за разглобяването на централаната конзола с радиото.

Коментар

Paradox написа:
        А тия теми за смяната на крушките на таблото ги знам просто не ми вършат работа защото пише само за разглобяването на централаната конзола с радиото.
        И за разглобяване на таблото има теми, колега! Има сервизно ръководство и на английски. А пък достатъчно е и само схемите да гледаш за да видиш за, какво иде реч. Има скрит винт под капака за бушоните. Развиваш него, както и всички оснатали около таблото (май са 5 на брой) и махаш пластмасовата маска. Духалката излиза заедно с нея.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

значи търсиш във форума темата са смяна на крушки на таблотоима го описано подробно + схема
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
          X