Извинявам се че пускам нова тема, но просто незнам как се казват глупавите духалки за въздуха или климатика. Проблема ми е че лявата не работи, порових се малко отдоло и видях че проблема е в това че двете зъбни колелца, които движат капачето за пускането на въздуха са разделени заради кабелче което е било заклещено между тях, както и да е въпроса ми е как да сваля лявата духалка за да ги наместя тия колелца, единственото което намерих е за разглобяването на централната конзола...?Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да разглобя лявата духалка за въздуха в купето?
Collapse
X
-
ако колата е Браво/Брава/Мареа потърси темите за смяна на крушки на таблотостава въпрос за лявата духалка до шофьорската вратаако е лявата в средната конзола така няма да станекаква е колата все пак?...видях че си с Бравоако е средната конзола си свали това и разгледай - http://www.fiat-bg.org/Downloads/Boo...ravo_Brava.pdf
-
Разгледах го отгоре, отгоре ръководството само че грам немски не разбирам, а само по картинките не мога да се оправя, става вапрос за Bravo и за духалката от ляво на шофьора, от ляво на волана не на централната конзола. Мисля че трябва да се свали кората, която е под таблото има три болта (шестограма) над таблото и два над волана, но не съм много сигурен?А тия теми за смяната на крушките на таблото ги знам просто не ми вършат работа защото пише само за разглобяването на централаната конзола с радиото.
Коментар
-
Paradox написа:А тия теми за смяната на крушките на таблото ги знам просто не ми вършат работа защото пише само за разглобяването на централаната конзола с радиото.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар