Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Климатроник,зареждане,въпроси!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Климатроник,зареждане,въпроси!

Здравейте,колеги!Реших да заредя фреон на колата (Мареа) говорих с един човек и той ми каза,че зареждане с маслото е около 90-100лв. Един приятел си беше направил същата процедура за 50лв. , но не на Мареа.Бихте ли ми казали дали 80-100 лв. е реална цена ?

Да реална е ! Зависи и колко си имал в системата
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

B1keP_B0y написа:
      Да реална е ! Зависи и колко си имал в системата
      Мерси!

Коментар

Ела да ти я заредя като трябва виж ми в профила инфотоМоже ли и ние да доидем на един преглед. Малко си ни далече, ама планираме септември, да се поразходим малко..... ако можем.
        Обичам си работата.

Коментар

Колега,мареата събира 600 гр. фреон.Питал съм на доста места в Плевен и цените са около 10 ст./гр. =60 лв.

Коментар

Re: Климатроник,зареждане,въпроси!

Pavel’ написа:
            Здравейте,колеги!Реших да заредя фреон на колата (Мареа) говорих с един човек и той ми каза,че зареждане с маслото е около 90-100лв. Един приятел си беше направил същата процедура за 50лв. , но не на Мареа.Бихте ли ми казали дали 80-100 лв. е реална цена ?
            Мисля, че не е съвсем нормална. Може да мине за нормална, ако в системата няма грам фреон и освен това включиш в цената и анти-поленовия филтър. Както каза и колегата преди мен, мареата побира 600 гр. фреон. Дори грам да няма в системата, това са около 55 лв. И още 15-20 лв. за самата диагностика, значи максимума е около 70-75 лв. Поне по цени в Пазарджик.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Valentin_V написа:
              Ела да ти я заредя като трябва виж ми в профила инфотоМоже ли и ние да доидем на един преглед. Малко си ни далече, ама планираме септември, да се поразходим малко..... ако можем.
              Няма ли да се разходите до Варна, че и аз да намажа... специална бира обещавам, заедно с цаца(цаца, цаца ... ама риба) и стикери
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
              X