Здравейте, имам едно пунто 1.6 90 коня на което скоростния лост трепери при смяна на скоростите ,при подаване на газ, при натискане на съединителя ...въпроса ми е това нормално ли е защото трепери от както съм взел колата и от тогава проблеми с колата конкретно с скоростите съм нямал...ако не е нормално кажете какво трябва да се направи или поне какво да очаквам да изплющи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трептене на скоростния лост
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Нормално е да трепери в разумни граници, все пак е вързан за скоростната кутия. Силно трептене означава, че тампоните на двигателя си заминават. При мен също има трептене, но е минимално трява да си сложа ръката на лоста, за да усетя, че трепери, дори при скорост около 100 изобщо не се усеща.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
lithrone
van_dal написа:Нормално е да трепери в разумни граници, все пак е вързан за скоростната кутия. Силно трептене означава, че тампоните на двигателя си заминават. При мен също има трептене, но е минимално трява да си сложа ръката на лоста, за да усетя, че трепери, дори при скорост около 100 изобщо не се усеща.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар