Значи става дума за пунтото от подписа ми.Вчера му погледнах въздушния филтър и установих че зад него където излиза тръбичката за вентилация на картера горе имаше локвичка масло събрана и един ръб я делеше да не напълни филтъра. Немога да го обясня с думи точно къде е но който има пунто знае пластмасата над двигателя между филтъра и инжекцията Също и инжекциона се беше доста омаслил .Преди 4 месеца му бях чистил теленото филтърче в тръбата нагоре.Колата иначе не гори масло и добре върви - за 7000 км от смяната маслото беше на почти на средата.Кажете от какво може да хвърля такова количество масло горе??? Да уточня само че колата я кара момиче което понякога забравя да сменя предавките - дали може да е от това??Иначе съм възхитен от окачването на колата- 7000 км каране яко по дупки без никакво пазене и не е мръднала, не съм и сменял нищо от както я взех от италия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло във филтъра
Collapse
X
-
Масло във филтъра
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Danchojn написа:Повишено картерно налягане може би! Но някой по-компетентен(препатил) ще рязасни по-подробно.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: Масло във филтъра
infineon написа:Значи става дума за пунтото от подписа ми.Вчера му погледнах въздушния филтър и установих че зад него където излиза тръбичката за вентилация на картера горе имаше локвичка масло събрана и един ръб я делеше да не напълни филтъра. Немога да го обясня с думи точно къде е но който има пунто знае пластмасата над двигателя между филтъра и инжекцията Също и инжекциона се беше доста омаслил .Преди 4 месеца му бях чистил теленото филтърче в тръбата нагоре.Колата иначе не гори масло и добре върви - за 7000 км от смяната маслото беше на почти на средата.Кажете от какво може да хвърля такова количество масло горе??? Да уточня само че колата я кара момиче което понякога забравя да сменя предавките - дали може да е от това??Иначе съм възхитен от окачването на колата- 7000 км каране яко по дупки без никакво пазене и не е мръднала, не съм и сменял нищо от както я взех от италияФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Re: Масло във филтъра
Atanas71 написа:Освен че забравя да сменя предавките попитай за температурата , да не е прегрявана колата че в тез жеги....В много случаи след прегряване става така запича сегментите и е налице повишено картерно налягане.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
нема се пуашиш!!!и при мен е тъй... вече 2 години... откакто я имам... може би причината е, че влиза в червеното на оборотомера аз на смяна доливам литър масло... ама омаслява и от гарнитурата на капака на клапаните / което също е нормално за мен, щото съм я сменял... / разхода на гориво ми е перфектен, колата върви на змей....поне няма да ми ръждяса двигателяFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар