Търсих във форума и не намерих нищо с което да си отговоря на въпроса. Колеги, колата ми е Мареа JTD110 и се наложи да сменям скоростната кутия. Кутията която намерих е от JTD105 и колегата от който е купувам ми гарантира, че са еднакви .... вие какво мислете??? и ако стане дали ще имам проблеми в периода докато карам ? поздрави!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еднакви ли са скоростите на Фиат Мареа JTD105 и JTD110??
Collapse
X
-
Колега, ти сигурен ли си, че двигателя ти е 110 коня. Тази леко подобрена версия се монтира в Lancia и Alfa Romeo, но аз лично не съм чувал и за нашите да се ползва Сега, не казвам нищо, може би аз греша, но мисля, че Фиат използват само JTD 105 и 130. По-нататък в Стило използват и 1.9 115, но 110, просто не знам...She was only a whisky maker but he loved her still.
-
колега, двигателя май ми е точно като на фиат стило. с точност май е 113 коня някаде ги пишат 110 на места съм срещал и 115. колата ми е призведена 02 година и има малки разлики с жтд105. например дебитомера и тръбите за въздуха са малко по различно разположени....и тн по темата:днес ми сложиха кутията от жтд105 и майстора ми се обади да ходя да е взимам. когато е подкарах се оказа че колата грам не върви?!?!? не се чува това свистене от турбото и е супер спъната. обадих се и му разказах .... каза ми, че може да е изкочил маркуч или букса на турбото и да му е закарам пак... вие какво мислите по въпроса ?!?!? има ли логика да е от кутията ?1?!?!?! иначе скоростите работят перкектно.Fiat Marea 1.9JTD 110
Коментар
-
не е от скоростите !!!СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар