Една година след като си купих колата дойде най-накрая време да я боядисам...Купих си крило за 3-тата врата и почти съм спазарил едни прагове от ХГТ, а и има доста забележки външно.Та...Искам да попитам, ако някой си е боядисвал цялата кола, колко горе долу излиза една такава манипулация.Втория ми въпрос е може ли да се смени цвета на колата и евентуално къде биха изникнали проблеми?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боядисване
Collapse
X
-
Качествено боядисване трудно излиза под 1700лв! Това е моето обобщение след всичко, което съм чул и чел В някой сервиз в по-малък град може да ти я боядисат и за по-малко, но все пак трябва да питаш за добри отзиви. Иначе на един колегата колата му я боядисаха за 500лв... боядисвали са директно върху емблемите, а отвътре вратите целите са в ръжда, нямам думиFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Добре де...Да кажем, че максимум по 100 лева на елемент взиват....това прави макс. 900 лева за бравото...Цена от 1700 ми звучи доста нереално.Иначе ми препоръчаха един майстор в Нови Хан...правел ги много хубаво и за добри...ще ида да го проверя пък ако не ми хареса тогава ще му мислля.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:...Цена от 1700 ми звучи доста нереално...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Geraka написа:...Цена от 1700 ми звучи доста нереално...Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Geraka написа:Добре де...Да кажем, че максимум по 100 лева на елемент взиват....това прави макс. 900 лева за бравото...Цена от 1700 ми звучи доста нереално.Иначе ми препоръчаха един майстор в Нови Хан...правел ги много хубаво и за добри...ще ида да го проверя пък ако не ми хареса тогава ще му мислля.
Коментар
-
преди 2 седмици я боядисах.точно 1000 лв/с изчукване на калник/.обиколих доста сервизи-започват от 900 и се стига до 1200лв.смея да кажа че е много добре направена.ако си решил да ги налееш тези пари в боядисване не прави компромис-намери добър майстор резултата си залслужава.успехRenault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
Ами вече съм твъедо решен да ги налея понеже тая нощ някой ТЪПАНАР ми е надрал дясната врата с ключ Та решил съм около 1000 лева да налея...има дребни работи за изчукване и отзад ми е леко спукана бронията. Иначе отделно имам спойлер от ГТ и прагове от ХГТ, които също трябва да се боядисат.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
style34 написа:Този, който е надраска колата ти си заслужава много бой. Дано след като я боядисаш няма такива моменти. Успех! Извинявам се за спама.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Дойде време да освжа малко темата...Колата вече е боядисана.Ето и подробности и колко ми излезе всичко подред каквото съм сменил и купил.1.Спойлер от GT - цена 40лв2.Прагове от ХГТ....купих ги от колега от форума, но единия не пасна, а и закрепянето е сложно и се отказах да ги слагам(не че не можеше, но трябва бая занимавка....така, че ако някой има интерес към праговете да пише...цената ще е символична)....та да продължа с равносметката - цена на закупуване на праговете - 70лв3.Преден капак и ляв калник - 170лв, ама имаха забележки, за което ме е малко яд ама майната му...с малко кит се оправиха.4.Боя+лак....бордо перла металик - 200лв - малко скъпичко ама заради перлата.5.Китове, шприцове, шкурки и др дребни работи - 140лв6.Работа - 600 лева - като тази цена беше уж като за мене....Струва ми се приемлива като се има впредвид колко много работа имаше по колата.Равносметката - около 1200 лева.По колата е боядисано всичко без тавана и задния капак....Работата беше супер много...най-вероятно я е карала някоя жена в Италия, защото нямаще нито един детайл, който да не е за правене.Като се започне от точките ръжда по стария капак, очуканите преден ляв калник и лява врата....ръбчетата на двата задни панела....ожулената от всякъде предна брония...спуканата задна брония..........и още някои дреболии.Отделно си боядисах и огледалата в цвета на колата, че много ме дразнеше онзи пластмасов цвят.Общо взето количката стана, като нова :D Но на излизане от сервиза, както бях писал в една друга тема, едно диво куче захапа десния калник и бронията и направи 2 деруги...Та ще я карам пак да я оправи майстора.Но общо взето сега като погледна през прозореца виждам една съвсем различна кола В най-скоро време ще пусна снимки да я видите и вие.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар