Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Боядисване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PeacemakeR написа:
    Това е щото ти показвам снимка , а ако колата е пред нас ще станат 99.96578264 % в моя полза :P
    Добре, аз никога не съм виждал снимки на брави и бравовци, и не знам, как човек може да се заблуди. Като купих колата и пратих една снимка правена с телефон на една приятелка, тя ме пита дали бронята не е вдлъбната, така изглеждаше на снимката! :D Като изключим този луфт, който си очертал с червеното, всичко друго си е наред. Това, че се бъркаш от отражението е твоя грешка, не моя. А пък и снимката не е с добро качество, че да претендираш със зъби и нокти, че си прав. Хайде оставям те да се кефиш на откритието си, че оспамихме темата на колегата!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Мир .... ОК ?Не сме тука , че да се караме .
      '99 Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105 h.p.

Коментар

Еми аз за калника казах в предния пост...Купих го на старо калника, че моя беше поучукан....Само че човека дето го сваля от старата кола супер много го усука Ама какво да се прави...бая време търсих калник, а ми трябваше спешно....и вярвайте ми доста са дефицитни.В началото не личеше, че е много усукан, ама като го боядиса майстора и като взе да го слага се получи огромен луфт във фугата с капака(около 2 см )Та с много зор майтора каза, че е напаснал другите фуги, ама тая с бронията нямало как.Както и да е...мен не ме дразни.Сега в събота отивам пак при него да оправим щетите от кучето и после ще я наснимам цялата да ви я покажа.
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

PeacemakeR написа:
          Амчи тя колата била плевенска ве .... мноу съм ТЪП д’ге ..... Geraka аиде като си дойдеш в Плевен пиши някой ред да се видим и да ме поошамариш задето ти оплювам колицата , пък и ше решим спора с калника крив ли е или да .
          Колега другият уикенд съм в Плевен от петък вечер до понеделник. Обаче в Събота ще карам колата за смяна на дискове, лагер и термостат.Та ако си свободен тогава задължително трябва да се видим и да полафим малко....а и да видиш всъщност, че калмика не е крив, а просто не е напасната фугата Може даже да направим някоя сбирка на плевенчаните от форума
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Старият капак и старият калник:
            Прикачени файлове

Коментар

Ето и малко пресни снимки след оправяне на дефектите от кучето :D И след мивка...Снимките са правени с телефон и не са с много добро качество:
              Прикачени файлове

Коментар

Супер е колата!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Идеална работа!
                  FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
                  FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
                  LANCIA Ypsilon Elefantino blu
                  http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
                  http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/

Коментар

Мерси колеги...радвам се, че ви харесва...Колата от вчера е и с нови дръжки на вратите(голям зор е смяната на тия дръжки), само че не съм я снимал вече в пълен вид :D

Коментар

Re: сда

kantarev написа:
                      Ама айде и едни джанти да сложиш де,та да направиш пълен кефа на колицата :P
                      Ето я колата вече и с джанти :D
                      Прикачени файлове

Коментар

Working...
                      X