Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боядисване
Collapse
X
-
Ами спойлерчето изненадващо ама се закрепи положението...не мърда за сега.Иначе джантета ще са на пролет...за зимата си имам нови 14-ки зимни гуми, а и няма смисъл за зимата да я качвам на по-големи.Сега ми предстоят малко ремонтчета по колата...един лагер, дискове накладки и термостат и после почвам да се оглеждам за джантиEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
На пръв поглед и на мен така ми се стори, но Geraka няма да я сложи тука без да е изрядна, а на PeacemakeR явно му се привижда от светлосенките и отраженията на съседната кола.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Ами по предният капак няма никъде кривина...има една малка точица ама трябва много да се вгледаш и то на живо....на снимките не се вижда.Иначе калника, както се вижда не е пасна перфектно с бронията...Причината - понеже го купих на старо и тоя дето ми го продаде като го е свалял му е е....л майката.....беше супер усукан и това е максимума, който можеше да се постигне с него.Иначе не е изкривен....просто се виждат отраженията на баща ми на Зафирата и за това така изглежда.Довечера ще намеря стари снимки да видите за какво ставаше на въпрос преди боядисването.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Казах , че няма да се заяждам , ама само на мене ли ми се струва, че ръбчето на калника е хлътнало (там където се събират мигача , бронята и калника - очертаното с червено ) и от там се получава осукване на всичко около него - очертаното в зелено , и поради това осукване се получава едно неправилно пречупване на отразената светлина(това което се забелязва на снимката) - най - силно си личи че се е образувало леко ръбче на мястото , което съм оградил в синьо.П.С. Колега надявам се да не се сърдиш , колата наистина е станала много добре и доста хваща окото (в сравнение с мойта крива кошница примерно , дето няма един детайл без забележка по нея )
Коментар
-
На тези коли детайлите толкова красиво са оформени, че именно тези заоблени части правят такава зрителна измама, че... Не се сещам колко пъти съм се приближавал към колата, и като я видя си казвам "егати, някой ми е подгънал калника", а се оказва че светлината ме подлъгва! Може би и PeaceMaker се подвежда по този начин, гледайки СНИМКА, а не на живо. Но от всички снимки, като че ли наистина има нещо в синия правоъгълник. Geraka да каже.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар