колеги, имам следния проблем... откакто времето застудя всяка сутрин с паленето на двигателя се чува свирене, откъм двигателя /от страната на ангренажния ремък/. предполагам е от водната помпа, но се притеснявам да не е ангренажния ремък! възможно ли е колата да се държи добре с проблем в гореспоменатия ремък? как да проверя дали ми е сложен ремъка правилно, тъй като имам сериозни резерви към сервиза където го правеха!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чувам странни звуци при студен старт...
Collapse
X
-
Re: Чувам странни звуци при студен старт...
Mitko написа:toko написа:колеги, имам следния проблем... откакто времето застудя всяка сутрин с паленето на двигателя се чува свирене, откъм двигателя /от страната на ангренажния ремък/. предполагам е от водната помпа, но се притеснявам да не е ангренажния ремък! възможно ли е колата да се държи добре с проблем в гореспоменатия ремък? как да проверя дали ми е сложен ремъка правилно, тъй като имам сериозни резерви към сервиза където го правеха!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
-
Mitko написа:toko написа:Mitko написа:toko написа:колеги, имам следния проблем... откакто времето застудя всяка сутрин с паленето на двигателя се чува свирене, откъм двигателя /от страната на ангренажния ремък/. предполагам е от водната помпа, но се притеснявам да не е ангренажния ремък! възможно ли е колата да се държи добре с проблем в гореспоменатия ремък? как да проверя дали ми е сложен ремъка правилно, тъй като имам сериозни резерви към сервиза където го правеха!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
toko написа:колеги, имам следния проблем... откакто времето застудя всяка сутрин с паленето на двигателя се чува свирене, откъм двигателя /от страната на ангренажния ремък/. предполагам е от водната помпа, но се притеснявам да не е ангренажния ремък! възможно ли е колата да се държи добре с проблем в гореспоменатия ремък? как да проверя дали ми е сложен ремъка правилно, тъй като имам сериозни резерви към сервиза където го правеха!FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
tonov написа:toko написа:колеги, имам следния проблем... откакто времето застудя всяка сутрин с паленето на двигателя се чува свирене, откъм двигателя /от страната на ангренажния ремък/. предполагам е от водната помпа, но се притеснявам да не е ангренажния ремък! възможно ли е колата да се държи добре с проблем в гореспоменатия ремък? как да проверя дали ми е сложен ремъка правилно, тъй като имам сериозни резерви към сервиза където го правеха!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
toko написа:tonov написа:toko написа:колеги, имам следния проблем... откакто времето застудя всяка сутрин с паленето на двигателя се чува свирене, откъм двигателя /от страната на ангренажния ремък/. предполагам е от водната помпа, но се притеснявам да не е ангренажния ремък! възможно ли е колата да се държи добре с проблем в гореспоменатия ремък? как да проверя дали ми е сложен ремъка правилно, тъй като имам сериозни резерви към сервиза където го правеха!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
toko написа:tonov написа:toko написа:колеги, имам следния проблем... откакто времето застудя всяка сутрин с паленето на двигателя се чува свирене, откъм двигателя /от страната на ангренажния ремък/. предполагам е от водната помпа, но се притеснявам да не е ангренажния ремък! възможно ли е колата да се държи добре с проблем в гореспоменатия ремък? как да проверя дали ми е сложен ремъка правилно, тъй като имам сериозни резерви към сервиза където го правеха!:: Show me some Madness ::
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар