колеги, имам следния проблем... откакто времето застудя всяка сутрин с паленето на двигателя се чува свирене, откъм двигателя /от страната на ангренажния ремък/. предполагам е от водната помпа, но се притеснявам да не е ангренажния ремък! възможно ли е колата да се държи добре с проблем в гореспоменатия ремък? как да проверя дали ми е сложен ремъка правилно, тъй като имам сериозни резерви към сервиза където го правеха!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чувам странни звуци при студен старт...
Collapse
X
-
Re: Чувам странни звуци при студен старт...
Mitko написа:toko написа:колеги, имам следния проблем... откакто времето застудя всяка сутрин с паленето на двигателя се чува свирене, откъм двигателя /от страната на ангренажния ремък/. предполагам е от водната помпа, но се притеснявам да не е ангренажния ремък! възможно ли е колата да се държи добре с проблем в гореспоменатия ремък? как да проверя дали ми е сложен ремъка правилно, тъй като имам сериозни резерви към сервиза където го правеха!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
-
Mitko написа:toko написа:Mitko написа:toko написа:колеги, имам следния проблем... откакто времето застудя всяка сутрин с паленето на двигателя се чува свирене, откъм двигателя /от страната на ангренажния ремък/. предполагам е от водната помпа, но се притеснявам да не е ангренажния ремък! възможно ли е колата да се държи добре с проблем в гореспоменатия ремък? как да проверя дали ми е сложен ремъка правилно, тъй като имам сериозни резерви към сервиза където го правеха!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
toko написа:колеги, имам следния проблем... откакто времето застудя всяка сутрин с паленето на двигателя се чува свирене, откъм двигателя /от страната на ангренажния ремък/. предполагам е от водната помпа, но се притеснявам да не е ангренажния ремък! възможно ли е колата да се държи добре с проблем в гореспоменатия ремък? как да проверя дали ми е сложен ремъка правилно, тъй като имам сериозни резерви към сервиза където го правеха!FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
tonov написа:toko написа:колеги, имам следния проблем... откакто времето застудя всяка сутрин с паленето на двигателя се чува свирене, откъм двигателя /от страната на ангренажния ремък/. предполагам е от водната помпа, но се притеснявам да не е ангренажния ремък! възможно ли е колата да се държи добре с проблем в гореспоменатия ремък? как да проверя дали ми е сложен ремъка правилно, тъй като имам сериозни резерви към сервиза където го правеха!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
toko написа:tonov написа:toko написа:колеги, имам следния проблем... откакто времето застудя всяка сутрин с паленето на двигателя се чува свирене, откъм двигателя /от страната на ангренажния ремък/. предполагам е от водната помпа, но се притеснявам да не е ангренажния ремък! възможно ли е колата да се държи добре с проблем в гореспоменатия ремък? как да проверя дали ми е сложен ремъка правилно, тъй като имам сериозни резерви към сервиза където го правеха!.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
toko написа:tonov написа:toko написа:колеги, имам следния проблем... откакто времето застудя всяка сутрин с паленето на двигателя се чува свирене, откъм двигателя /от страната на ангренажния ремък/. предполагам е от водната помпа, но се притеснявам да не е ангренажния ремък! възможно ли е колата да се държи добре с проблем в гореспоменатия ремък? как да проверя дали ми е сложен ремъка правилно, тъй като имам сериозни резерви към сервиза където го правеха!:: Show me some Madness ::
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар