Вчера се натукнах на тази кутия, намира се в багажника закачена точно пред мястото за говорител.В нея влизат няколко кабела а от другата страна има един светлодиод и до него едно малко копченце.Каква е функцията на тази кутия?И още един въпрос, лесно ли се сменят крушките на таблото, много ли е разглобяването?Колата е пунто 1.7ТД 97г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За какво е тази кутия?
Collapse
X
-
Виж номера, написан на кутията и го провери на www.axm-auto.com или на www.detali.ruВсе ще излезе нещо. Черна кутия като на самолетите?
-
Приятел,Много ми "мирише"на блока за централното заключване.В моето Пунто под жабката, зад мокета намерих подобна кутийка с надпис "Ariane" и някакъв номер. В Интернет намерих, че се отнася за централни и аларми. Когато купих колата не са ми дали управлиние за аларма и централно и ползвам само ключа.чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
И аз като купих колата не ми дадоха управление за централно и аларма. А когато ходих да питам за поставяне на алама ми казаха, че блока за управление на централното е в шофьорската врата(а иначе алармата, фабрична или поставeна в Италия си седи под капака само дето е изключена) та за това си мисля че това е за друго. Но може и да си прав.Нека някой с пунто да погледне дали има същата кутия, че ми се иска да разбера за какво е.FIAT PUNTO 1,7TD ELX
Коментар
-
kazan написа:Това най-вероятно е подслушващо устройство с вграден GPS за проследяване на руските тайни служби за следене на обекта за тайни връзки с неидентифицирани летящи обекти обикалящи ниските хълмове и застрашаващи сигурността на стачкуващите миньори в Полша !!!Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
ripper_pz написа:vesko.t дали знаеш какво точно му е действието?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ripper_pz написа:vesko.t дали знаеш какво точно му е действието?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар