здравейте, карам едно пунто от известно време и изведнъж започна да поскръцва задната дясна част като я натисна или карам по неравности. след известно време скърцане спря сама, но сега забелязвам, че гумата стои особено -горната й част е навътре, а долната навън -някой има ли идея от какво е това? поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРИВА ГУМА ИЛИ ЦЯЛО ОКАЧВАНЕ
Collapse
X
-
Re: КРИВА ГУМА ИЛИ ЦЯЛО ОКАЧВАНЕ
EXECUTE написа:здравейте, карам едно пунто от известно време и изведнъж започна да поскръцва задната дясна част като я натисна или карам по неравности. след известно време скърцане спря сама, но сега забелязвам, че гумата стои особено -горната й част е навътре, а долната навън -някой има ли идея от какво е това? поздрави!Ex. Grande Punto Driver
-
Re: КРИВА ГУМА ИЛИ ЦЯЛО ОКАЧВАНЕ
vesko.t написа:EXECUTE написа:здравейте, карам едно пунто от известно време и изведнъж започна да поскръцва задната дясна част като я натисна или карам по неравности. след известно време скърцане спря сама, но сега забелязвам, че гумата стои особено -горната й част е навътре, а долната навън -някой има ли идея от какво е това? поздрави!
Коментар
-
На типото ми взеха 2х40 лв за лагери + 2х40 лв за труд. Няма да споменавам сервиза, че май не останах много доволен от съпътстващите дейности (+ 50 лв), но и в този и в един друг казаха, че се сменят и от двете страни. Така и не разбрах защо, ама ме изгърбиха вече... Нека знаещите да кажат така ли е наистина и защо./me гледа тъпо...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Аз също имах такъв проблем задната ми лява гума стоеше като разкрачена долния края на вън горния на вътре, като минах преглед ми казаха задния носач е заминал (левия) а десния е тръгнал така че искаха да ми ги сменят и двата, За труд ми исках по 40 лв а сами я носач върви по 180 лв По късно намерих ремонтен комплект за около 30 лв на страна, обаче ми взеха повече пари за работа по 70 лв на страна, и в крайна сметка незнам какво направиха ама като се качат отзад двама човека по 80 кг и гумите се скриват в калниците
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар