Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Брава 1.6 16v - проблеми след скъсване на ангренаж

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Брава 1.6 16v - проблеми след скъсване на ангренаж

на скоро дойде един фиат брава със скъсан ангренажен ремък, всичките клапани бяха ударени и криви, след ремонта колата няма ниски обороти, пали и върви, но няма празен ход и гасне.......някой ако има предложения...?Грешен раздел, неясно заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org

неправилно зацепен ремък след ремонта
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

моята кола също е била с ударени клапани и сега пали ама няма празен ход и гасне.тва с зацепването на ремъка може ли да се оправи ??? да се зацепи правилно а и няма ли да има някви последствия ако не е зацепен правилно ?? на газ колата ми върви без грешка
      1.6 16v Abarth

Коментар

Рестарт на компютъра трябва да помогне. Все пак за него двигателя е нов и не му е свикнал още.
        FIAT BRAVO II 1.4 GPL
        FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
        FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
        FIAT UNO 1.5

Коментар

Аз като взех мойта и смених консумативи също се загубиха ниските обороти. презацепиха ремъка и всичко е ок
          Brava 103HP
          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

сложно ли е бе де*а щот тука в Ловеч само ’майстори’ ...знам ли кво ше направят. и рестарта на компа как се праи?трябва да се окачи на компютър да го рестартнат или ? тенкс
            1.6 16v Abarth

Коментар

рестарта се прави като откачиш акумулатора за около 5 минути и после пак го сложиш (5 минути, за да се разредят напълно кондензаторите и да се нулира както трябва, иначе може нищо да не стане).
              "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
              Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

какво ще рече ’иначе може нищо да не стане’
                1.6 16v Abarth

Коментар

Ако не изчакаш няколко минути, по-добре повече, може нищо да не стане с ресетването на компа.
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

xtry написа:
                    какво ще рече ’иначе може нищо да не стане’
                    по вероятно е от ремъка но пробвай първо с рестарта както пише колегата ако не се оправи отиди а презацепване и си готова
                    Brava 103HP
                    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

колега аз съм момче а тва е приятелката ми днес пробвах с рестарта и май се оправи )))) държеше си оборотите идеално ам времето ще си покаже дали се е оправило..мноо се кефя
                      1.6 16v Abarth

Коментар

Да не те отчайвам, дано да греша, ама ако трупа грешки ефекта ще е за 5-6 дена.
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

а ако не е зацепен ремъка както трябва дали щеше да си пълни километража на бензин кат я настъпя на магистралата
                          1.6 16v Abarth

Коментар

Working...
                          X