Имам въпрос карам фиатче 1.4 12 винтила браво, но ми се струва мн куцо така намерих си друго браво 2.0 20 винтила и питам много ли е сложно да му сменя карантиите (двифатекя с ел инсталацията с окачване и пр) купето нестава за нищо на 2-ката моето е перфектно... от много време бях решил да му сменя двигателя.. заслужава ли си да го правя?Някои правил ли е такива работи да даде съвет?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трансплантация на двигатели...
Collapse
X
-
Незнам и аз надявам се окачването по мотора да е близо до това с моето мисля си, че купетата ги правят едни и същи само двигателите и окачеането е различно(само предполагам) ако някои знае или може да ми обясни с колко тампона и къде се намират на 2.0- ката е укрепен мотора бих му бил задължен.
Коментар
-
Humppa
2.0 бензиновия двигател на Браво е 5 цилиндров и е 2 пъти по-голям от 1.2 ще се събере ли в коша отпред?
Коментар
-
Humppa написа:2.0 бензиновия двигател на Браво е 5 цилиндров и е 2 пъти по-голям от 1.2 ще се събере ли в коша отпред?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
ще се събере, само че трябва фактически да вземеш всичко, двигател, скорости, окачване..... електроника, компютри...Абе струва си, аз ако бях досега да съм почнал.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Humppa
-
krasisk написа:Ако имаш оборудван сервиз(гараж) и няколко месеца свободно време и технически познания почвай, ако не по добре се откажи. Другия вариянт е да платиш на някого няколко хиляди лв. и да ти го направи.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
И аз така са да си копувам ново браво ще ми вземат поне 4, 5 хиляди лева за др, а това което си зех беше 1500 лева катастрофирал, мн зле но чукнато от към шофиорската врата тоталка е таван и гредички са мн зле...колкото до задния мост(тои е 2 носача с 2 шенкела) не е много работа повече ме притеснява оправията с КАТ и напасването на електрониката ,че там е куцня с датчици,буксички,бушончета мисля да почна проекта много скоро ще ви държа в течение надявам се да се получи нещо много интересно когато закъсам надявам се да ми помогнете кои с каквото може
Коментар
-
Ще помагаме.Със съвет, със духовно присъствие и в краен случай с физическо присъствие.Като стана въпрос за последното присъствие бонбони не пия да знаеш :P Ако бях на твое място вече да съм извадил 1.4 - ката и да съм я обявил за продан.Действай смело и пипай внимателно.Ще стане споко.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар