днес си сменях въздушния филтър,светнах с фенерче да погледна дали има зацапване към дебитомера и voila оказа се че мрежичката на входа му е пробита - като че накой идиот с отверка е направил дупка.това според мен влияе на точноста на работата му - създава някакво завихряне (карам така от около година и все ми се струва че разхода е прекалено голям )стана късно и не ми се разглабяше колата , а и утре ще ми трябва.Въпрос : - Някой знае ли тази мрежичка каква е? метална , тефлон ...- Някой сменял ли я ? Ако да - нека да сподели?качвам снимка и съм показал коя мрежичка.колата е от подписа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация за проблемче с дебитомер
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Пластмасов корпус със пластмасова мрежа с отвор ~3/3 мм. и след това е метална мрежа с по-ситна оплетка!!! Функцията и според мен е да предпази турбината при евентуално скъсване на въздушния филтър. Иначе металната мрежа е от метални нишки,които надали оказват някакво аеродинамично влияние,но пластмасовата преди нея със сигурност. Зощото представлява сито с определена дълбочина и съответно дава посока/успокоява/ въздушната струя.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар