Тази лампичка светна преди около месец. Смених накладките и дисковете, обаче продължава да мига. Свети постоянно при натисната спирачка или при изкачване, не свети или примигва леко при спускане или движение по равен терен. От сервиза казаха, че не трябвало да свети, ама свети. Може ли координати на сервиз във Варна, който би могъл да погледне, ама не само да погледне.... става въпрос за Браво, 1.9ТД, 1997Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с лампичката за накладките
Collapse
X
-
незнам, не съм ги сменяла аз поисках пълно обслужване - не ми казаха, че има нужда от смяна. Има ли къде да погледна за нивото на течността?AdViSoRa: За ръчната има отделна лампичка - предполагам и отделен сензор - той си бачка перфект.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Мързи ме да гледам по мануала, но при мен (1.9 ЖТД Брава ЕЛХ) лампичката за "ниско ниво/приложена ръчна спирачка" и "износени накладки" са различни Едната е червена, кръкче в скоби, а другата е жълта, пак кръкче, в пунктирани скоби, като за това че е жълта не съм сигурен. Та както казва и колегата - проблема е точно в лампичката за износени накладки, а не в другата. някъде дава маса. лягаш под лявата гума, осигуряваш се колата да не тръгне в този момент, и гледаш хубаво кабела. увиваш го в изолирбанд, да речем....
Коментар
-
pakumba написа:и ако може да помоля за снимки как колежката вдига колата на крик и бъзика "датчика"Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар