Евентуално износване на маслообиращите сегменти е възможно да доведе до повишена компресия!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наклон
Collapse
X
-
Immortal написа:Чл. 4. Движещото се по пътя пътно превозно средство трябва да има водач
Коментар
-
ogi28b написа:Immortal написа:Чл. 4. Движещото се по пътя пътно превозно средство трябва да има водач
Коментар
-
Да ви кажа колеги наклона не сум го мерил но според мен беше голям и докато отпусках суеденителя вече при загасен двигател колата леко започна да преплузва назад.Аз си друпнах ручната и я подпрях с камук.Това става на улица в Созопол докато бях на гости на един приятел а улицата се казва ’’Кулата" в центура на Созопол старият град.Гледам тука,че някои колеги се сумняват от износен суеденител и си мисля ,че може да са прави защото преди Алфата имах Рено 19 и то беше с износен суеденител и така пак на един наклон го усетих,че прави това нещо а като гедам сега и на моита Алфа вече суеденителя е за смяна усещам го и е вузможно наистина това да си дава отражение защото и Реното така направи веднуж.Иначе като гледам двигателя как теги и вурви колко масло гори на 16 000 км сустоянието на аспуха бял като бронз не ми дава прекомерен разход си судя,че няма да е от компресията. :PХората са като свинете даже прасетата са по-човечни!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар