здравейте колеги карам едно типо скоро рециклирах предните носачи уш всичко ок добре беше малко потропваше нещо на по- сериозните дупки но беше поносимо а и не се усещаше толкова в купето.Минах има няма 10 хиляди километра отпред си се разтропа юнашката това много не ме притеснява за смяна са носачите шарнирите сигорно не са рециклирани хубаво втори път компромис няма да правя но това което ме притеснява е че преди няколко дни задницата като чили легна, чувствам я по-ниска и все едно я влача а качи ли се някои отзад поскърцва малко интересното е че отзад гумите са си прави не са настрани би трябвало всичко уш да е добре водих я на един приятел да я погледне и ми каза че всичко си е на мястото и невижда от както е съответно не само вози като каруца и тропа ами и като завивам задницата се носи малко сигорно всичко е в окачването но дали е това решението!? защо всисва отзад?!благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с окачването или?!
Collapse
X
-
Ако е вярно това в профила, че си я взел за 1000лв и е на над 300 000км, не се очудвай много от това. Ако искаш да си я караш, дай още 700-800лв за окачване, амортесьори, че може и за някои дреболии да останат пари. Ако е добър двигателя и няма други сериозни проблеми аз бих направил така.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
-
За скърцането отзаде вероятно е гумен тампон , в който опира пружината. Поне при мене беше така, напръсках я със смазващ спрей и се оправи. Дригия вариант е като смениш амортесьорите отзад да се оправи. Вероятно и пружини ще трябва да се сменят, но ми е странно как толкова бързо ще отслабнат те. Имаше още нещо: окачването на типото е на отделни subframe, забравих думата на български. Че тези работи от своя страна се захващат за купето с едни големи гумички. Ако е възможно (защото на практика не знам) да ги смениш и тях смятам че няма да си познаеш колата. Просто иска здраво разглобяване, дори и не толкова много пари. По принцип ако е направено, типото си вози доста прилично.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
dsdd написа:прав си трябва си стягане ама напълно понеже аз смених само предните амортисьори и рециклирах носачите, а то си трябва основно да се сменят и то с нови чета тука из форума гледам,че нещо пружините издавали багажа трябва явно по-обстойно да я погледна на каналSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Прави сте всяко нещо си иска пари ако искаш да е като хората но с пустия български манталитет за икономисване това може да кара още онова може да кара още ще събирам пари след морето и ще си търся бял майстор пък дано стане кола дано ме изкара още 1000км поне все пак е кола и не е от кашкавал
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар