И аз съм за разпробиване,преди две седмици ме удари камион.Ще пробвам първо със смяна на амортисьорите,защото може само той да е крив.Казаха ми след стенда,че едната страна бяга с 3 мм,дали е много.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Износва ми гумите от вътрешната страна!!
Collapse
X
-
ripper_pz написа:snake стенда ми е ясен как става, но не съм сигурен каква точно е разликата между регулиране на сходимуст и страничен наклон(кое как става).Иначе мерси за препоръките, но уча в София и колата за момента е в София.
Коментар
-
ripper_pz написа:ogi28b мерси за пояснението.А ако все пак се окаже че триабва разпробиване какви са вазможностите. Да се смени всичко носачи,шарнири амортисьори дали ще се оправи без разпробиване?
Коментар
-
Вчера ходих на стене (при друг майстор естествено) като е закачи каза че имам доста разлика в сходимоста обаче я нагласи и сега вече няма проблем(добре че не я оставих на тоя за разпробиването).Мерси на всичи за обясненията.ici дай да видим снимките че ми стана интересно.FIAT PUNTO 1,7TD ELX
Коментар
-
Като ги направя ще ги пусна в темата на Типото.Ето тук малко е обяснено за наклоните.http://www.vrperformance.com/mt/2006...plained_1.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар