Здравейте,искам да ви споделя последната си глупост с вас и се надqвам никои да не я повтаря!!!преди около месец турбината на пунтото ми(тогава нов внос)замина и тогава моя майстор реши че може да я дам на някои "майстор"да я рециклира,балансира и прочие.Свали ми тои турбото и го дал на "големия" ДИМИТАР ГЕОРГИЕВ(МИТЬО ТУРБОТО) да го рециклира с/у сумата от 1000 лева.3 дена по късно турбината ми беше готова(изглеждаше невероятно нова,което сега ме навежда на мислалта че добре боядисват охлювите)В момента колата е изминала по малко от 2000 км след ремонта(като парвите хиляда сам лазил)и колата е сас строшено турбо.Сега когато може да се каже че сам "изял дебелия",разговарях с доста хора които имат идея за какво става въпрос и диагнозата относно рециклажа на турбини у нас е следния-"докато има балъци ще има и тарикати".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Що е то "турбина" и има ли тя рециклаж у нас?!
Collapse
X
-
Нямаш ли гаранция от този "мастор" ? Иначе в Реал ТУРБО!http://www.realturbo.net/Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Re: Що е то "турбина" и има ли тя рециклаж у нас?!
trifon_gar4o написа:Здравейте,искам да ви споделя последната си глупост с вас и се надqвам никои да не я повтаря!!!преди около месец турбината на пунтото ми(тогажа нов внос)замина и тогава моя маистор реши че може да я дам на някои "маистор"да я рециклира,балансира и про4ие.Свали ми тои турбото и го дал на "големиq" ДИМИТАР ГЕОРГИЕВ(МИТИО ТУРБОТО) да го рециклира с/у сумата от 1000 лева.3 дена по касно турбината ми бе6е готова(изглеждаше невероqтно нова,което сега ме навежда на мислалта 4е добре боqдисват охлиовите)В момента колата е изминала по малко от 2000 км след ремонта(като парвите хилqда сам лазил)и колата е сас стро6ено турбо.Сега когато може да се каже 4е сам "изял дебелия",разговарях с доста хора които имат идея за какво става вапрос и диагнозата относно рециклажа на турбини у нас е следниq-"докато има балаци щте има и терикати".Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Re: Що е то "турбина" и има ли тя рециклаж у нас?!
Atanas71 написа:trifon_gar4o написа:Здравейте,искам да ви споделя последната си глупост с вас и се надqвам никои да не я повтаря!!!преди около месец турбината на пунтото ми(тогажа нов внос)замина и тогава моя маистор реши че може да я дам на някои "маистор"да я рециклира,балансира и про4ие.Свали ми тои турбото и го дал на "големиq" ДИМИТАР ГЕОРГИЕВ(МИТИО ТУРБОТО) да го рециклира с/у сумата от 1000 лева.3 дена по касно турбината ми бе6е готова(изглеждаше невероqтно нова,което сега ме навежда на мислалта 4е добре боqдисват охлиовите)В момента колата е изминала по малко от 2000 км след ремонта(като парвите хилqда сам лазил)и колата е сас стро6ено турбо.Сега когато може да се каже 4е сам "изял дебелия",разговарях с доста хора които имат идея за какво става вапрос и диагнозата относно рециклажа на турбини у нас е следниq-"докато има балаци щте има и терикати".
Коментар
-
Jimy написа:Нямаш ли гаранция от този "мастор" ? Иначе в Реал ТУРБО!http://www.realturbo.net/
Коментар
-
trifon_gar4o написа:Jimy написа:Нямаш ли гаранция от този "мастор" ? Иначе в Реал ТУРБО!http://www.realturbo.net/
Коментар
-
ici написа:За 1500лв можеше да си вземеш чисто ново турбо с много по-добри параметри от твоето оригинално.А твоето рециклирано би трябвало да е с гаранция и пак да ти го оправят.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:ici написа:За 1500лв можеше да си вземеш чисто ново турбо с много по-добри параметри от твоето оригинално.А твоето рециклирано би трябвало да е с гаранция и пак да ти го оправят.
Коментар
-
относно гаранциqта на стро6еното турбо.отивам аз при ониq царжул Митко турбото,разглабq турбината и ми казжа то4но това което же4е ме бqха предопредили 4е 6те ми кайе(при него репертоара е един и са6ти жсеки пат)"оста се изкривила таи като,каналите на втулката са се запу6или и не е могло да се полу4и мазане.проблема е ж двигателq ти и по конкретно ж маслото ти има боклуци.турбината ти се е скапала ж следстжие на жан6ни фактори и ремонта 6те трqбжа да си го заплати6(550лв)"нqма6е как да го оборq 4е ми гожори глупости 6тото тои от 10 години лаже хората по тоq на4ин и си трагнах.дни по касно се оказа 4е втулката се е задрастила с боклуци в следствие на това 4е е провла4ила и каналите са се запу6или от неq самата.
Коментар
-
При монтажа на отремонтираната турбина не били трябвало да се смени и маслото. Дори си мисля че е задължително...незнам ,питам...даже и промивка на цялата смазваща система може би,а?ici написа:...чисто ново турбо с много по-добри параметри от твоето оригинално.А твоето рециклирано би трябвало да е с гаранция и пак да ти го оправят.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:При монтажа на отремонтираната турбина не били трябвало да се смени и маслото. Дори си мисля че е задължително...незнам ,питам...даже и промивка на цялата смазваща система може би,а?ici написа:...чисто ново турбо с много по-добри параметри от твоето оригинално.А твоето рециклирано би трябвало да е с гаранция и пак да ти го оправят.
Коментар
-
trifon_gar4o написа:Jimy написа:При монтажа на отремонтираната турбина не били трябвало да се смени и маслото. Дори си мисля че е задължително...незнам ,питам...даже и промивка на цялата смазваща система може би,а?ici написа:...чисто ново турбо с много по-добри параметри от твоето оригинално.А твоето рециклирано би трябвало да е с гаранция и пак да ти го оправят.
Коментар
-
Jimy написа:При монтажа на отремонтираната турбина не били трябвало да се смени и маслото. Дори си мисля че е задължително...незнам ,питам...даже и промивка на цялата смазваща система може би,а?ici написа:...чисто ново турбо с много по-добри параметри от твоето оригинално.А твоето рециклирано би трябвало да е с гаранция и пак да ти го оправят.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар