колеги, някой има ли впечатления от тези гуми ? Marangoni Zeta Linea 195/50 R15 82H http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenb...130646&dsco=53 , имам да избирам между тези и едни Sportiva като разликата е, че тези са 88лв, а Sportiva - 78лв.Sportiva-та са с по-обикновена шарка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marangoni или Sportiva е по-добрият избор ??
Collapse
X
-
Марангонито имат по готина стойка и по яка шарка , аз съм с такива за сега съм доволен сложих ги април и вече 5000 км още им седят бодличките . Нема се плашиш здрави са.Заслужават си парите.Зимата Марангони пускат много готини зимни джапанки на 66 кинта 13’ , 77 лева 14’ и 88 лева 15’ - тествано и те са готини.
Коментар
-
Аз карам със Спортива и мога да кажа само добри неща.В момента гумите са на 11хил.км. и са в добра кондиция с две думи като нови.Най-много ме учуди когато ги монтирах доста намаля шума,тихи са неса шумни.В завой колата е като залепена за асфалта :D като се има в предвид че Мареа Уикенд е с по-тежка задна част на купето.Само едно забравих да кажа , те са с размер 195/55/15 и са доста по-скъпи от тези които описваш 138лв. ги купих в края на май.А за това дали са регенерат , :D някой които иска да ти продаде друга марка гуми се е пошегувал.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
xarixito написа:Zeta Linea Тези са със страшно мек борд бащами оспя на две да им направи балони и то доста бързо. Сега аз ги търкалям за задни.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
xarixito написа:Zeta Linea Тези са със страшно мек борд бащами оспя на две да им направи балони и то доста бързо. Сега аз ги търкалям за задни.
Коментар
-
maiden написа:Спортива имат само 1 модел Зета и Зета Линея са модели на Марангони!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар