Имам нужда от савет! Мисля да сложа отзад по големи гуми 195/60,50/14 а от пред 185/60/14. Дали ще е добре. По завоите усещам, че ми бяга задницата /при висока скорост 110-130 км/ и си мисля няма ли да е по добре като от зад ми е по 6ирока гумата. В момента сам с 185/60/14. Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava 16/16v ELX по широки гуми от зад
Collapse
X
-
Присъединявам се към колегите - АМОРТИСЬОРИ!Провери ги! Задницата по принцип е доста лекичка на Браво/а, така че не очаквай чудеса и от смяната, а и зависи как вземаш завоите - със над 60 на 90 градусов естествено че ще се занася - майтап!За размера - не се притеснявай - задните няма да ти опрат ако са по-високи - този проблем е обикновено при завой на предните.И съвет о препатил - не вземай нископрофилни гуми! - с тези дупки само ядове ще береш - аз вече на доста места "плаках" по форумите за разпитените си чисто нови 195/50/15.Сега минавам на 14 само за да вдигна височината на балона - все пак живеем в България :DBravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!
Коментар
-
blondy_driver
Колега имаш някакъв проблем с колата ,неможе да е нестабилна с такава скорост в завойте Аз лично съм против, щом от Торино са си казали 185/60/14 нека си бъдат такива по скоро си направи обстоен преглед на колата и ако й има нещо оправи повредата отколкото да побългаряваме нещата
Коментар
-
Re: Brava 16/16v ELX по широки гуми от зад
mr_miti написа:Имам нужда от савет! Мисля да сложа отзад по големи гуми 195/60,50/14 а от пред 185/60/14. Дали ще е добре. По завоите усещам, че ми бяга задницата /при висока скорост 110-130 км/ и си мисля няма ли да е по добре като от зад ми е по 6ирока гумата. В момента сам с 185/60/14. Благодаря ви предварително:: Show me some Madness ::
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар