Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brava 16/16v ELX по широки гуми от зад

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Brava 16/16v ELX по широки гуми от зад

Имам нужда от савет! Мисля да сложа отзад по големи гуми 195/60,50/14 а от пред 185/60/14. Дали ще е добре. По завоите усещам, че ми бяга задницата /при висока скорост 110-130 км/ и си мисля няма ли да е по добре като от зад ми е по 6ирока гумата. В момента сам с 185/60/14. Благодаря ви предварително
    Brava 1.6 16V ELX

дали не ти бега задницата от калпаво окачване?
    2004 Audi A6 4F
    2002 Lancia Y

Коментар

Проверил ли си амортесьорите
      BRAVA 1,4 12V
      Nissan Navara

Коментар

Производителя /FIAT/ е сложил този размер гуми така че не си прави експерименти,аз също съм със 185/60/14 и нямам проблеми при завой, така че по добре си провери задните амортисьори,а иначе по принцип всички гуми на автомобила трябва да са еднакви.

Коментар

Аз съм с 15 цолови отзад, но рискуваш ако си с 195`60 да ти опира гумата, сложи 185 на 55 или 50 ако намериш(50 се намира мн трудно) и ще си ток....това за 15 цоловите.....
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Присъединявам се към колегите - АМОРТИСЬОРИ!Провери ги! Задницата по принцип е доста лекичка на Браво/а, така че не очаквай чудеса и от смяната, а и зависи как вземаш завоите - със над 60 на 90 градусов естествено че ще се занася - майтап!За размера - не се притеснявай - задните няма да ти опрат ако са по-високи - този проблем е обикновено при завой на предните.И съвет о препатил - не вземай нископрофилни гуми! - с тези дупки само ядове ще береш - аз вече на доста места "плаках" по форумите за разпитените си чисто нови 195/50/15.Сега минавам на 14 само за да вдигна височината на балона - все пак живеем в България :D
            Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!

Коментар

Колега имаш някакъв проблем с колата ,неможе да е нестабилна с такава скорост в завойте Аз лично съм против, щом от Торино са си казали 185/60/14 нека си бъдат такива по скоро си направи обстоен преглед на колата и ако й има нещо оправи повредата отколкото да побългаряваме нещата

Коментар

Re: Brava 16/16v ELX по широки гуми от зад

mr_miti написа:
                Имам нужда от савет! Мисля да сложа отзад по големи гуми 195/60,50/14 а от пред 185/60/14. Дали ще е добре. По завоите усещам, че ми бяга задницата /при висока скорост 110-130 км/ и си мисля няма ли да е по добре като от зад ми е по 6ирока гумата. В момента сам с 185/60/14. Благодаря ви предварително
                ся ... мноу хубуу са писали колегите че задните гуми трябва да са еднакви с предните и ако не са - стаа си ебало мамата ... НИЩО ОБЩО с бялата мечка :D и задницата на браво не е толкоз лека че да се окачестви като "много лека"ако са побират и няма да търкат в калниците няяш никви проблеми за задните да са по широки и ше видиш за кво иде реч. номера е те да не са по тесните щото тогаа не щи и играе ами направо ше друса гюбеци.инак ако имаш грижи с амортесьорите тва моеш да си го провериш на тестер. има тук таме из софия ... ако не е трагично положението все още карай с по-меки гуми отзаде и тва е. ама не си прай експерименти за завоите ) че аз имам един стълб свален в студентски град ти да не си втория ае поздрави :D
                :: Show me some Madness ::

Коментар

Working...
                X