Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кабели за свещи за 40 лева?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кабели за свещи за 40 лева?!

Миналата година си купих някакви кабели за свещи Champion срещу 38 лева от магазин, който уж продава Champion. Оказаха се доста калпави. Сега мисля да ги сменя, в магазина до нас (онзи за "Фиат" на "Стамболийски") продават кабели Magneti Marelli за моята кола (Uno 75 ie) срещу 36 лева. Само че като попитах майстора, където закарах колата за диагностика, той отсече, че щом са 40 лева, значи не са Marelli. И че истинските кабели като за моята кола стрували около 70 лева. Какво е вашето мнение по въпроса, дали подобни кабели за 40-ина лева биха били с приемливо качество (т. е. да не пробиват)?И в същия ред на мисли - май съм се минал със свещи Magneti Marelli за 3,50 лева парчето, а?

Re: Кабели за свещи за 40 лева?!

bsb написа:
    Миналата година си купих някакви кабели за свещи Champion срещу 38 лева от магазин, който уж продава Champion. Оказаха се доста калпави. Сега мисля да ги сменя, в магазина до нас (онзи за "Фиат" на "Стамболийски") продават кабели Magneti Marelli за моята кола (Uno 75 ie) срещу 36 лева. Само че като попитах майстора, където закарах колата за диагностика, той отсече, че щом са 40 лева, значи не са Marelli. И че истинските кабели като за моята кола стрували около 70 лева. Какво е вашето мнение по въпроса, дали подобни кабели за 40-ина лева биха били с приемливо качество (т. е. да не пробиват)?И в същия ред на мисли - май съм се минал със свещи Magneti Marelli за 3,50 лева парчето, а?
    Аз за моята си поръчах от Hit-co италиански са и засега съм много доволен. Най после спяха гърмежите на газовата уредба, хип-хип ура :D За марката може да излъжа ама беше 3 буквена. И цената беше под 70лв (с доставката), пък за твоята кола сигурно трябва да са по евтини Пиши му на лични ако искаш. Праща ги по куриер и цена е под 5лв на самата доставка.Другите колеги мога да се изкажат по другите ти въпроси.
    FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Аз мойте кабели ги взех за 40 лв и са на ЕРS-оранжеви силиконовиУж по каталог ми ги избираха ама незнам този на бобината беше почти 2 пъти по-дълъг!!!Ама не се оплаквам за сега всичко е перфектно и няма проблемиДори като измиха двигателя запали все едно не е бил мит до сега много се израдвах!!!
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ако ти се занимава сравни дължините им с тези от Лада и ако те устройват си вземи от тях.Цените им са достъпни и по принцип са добри.Само незнам на дължина как ще са.Стига сте давали луди пари за нещо елементарно.Разберете че това са търговски трикове :D
        АЛ.ПЕТРОВ
        FIAT PUNTO 1.2 8V

Коментар

комплект за LADA SAMARA стават за типо ,силиконови 11 лв.

Коментар

Здравей !Моят опит на тема кабели за свещи: посъветваха ме да търся кабели от спираловиден кантал и да избягвам силиконови ... Търсих, но не намерих ( Взех си Бош, малко са къси и ми беше трудно да ги прекарам, но вече повече от година нямам проблем ... Цаната - около 25 лв за 5-те кабела (вкл. този от повишаващата бобина).Поздрави, Б. Борисов
            Fiat Tipo 1.6 AGT

Коментар

аз също съм с кабели за лада и няма никакви грижи
              The world belongs to those who dare to be first

Коментар

а пък цената все пак си е като за лада хахаха
                The world belongs to those who dare to be first

Коментар

здравейте, аз си купих точно преди 1 година за 40лв. от магазина на Стамболийски Magnetti Marelli кабели за мойто Типо 1.4i.e и преди 1 седмица ги смених, защото светеха и пукаха отвсякъде, а колата аха-аха да изгасне на малки обороти...реших да си купя друга марка, взех си някакви за 41лв. (EKW или нещо подобно) и сега засега е добре, но още същия ден съвсем случайно намерих един магазин в Дружба (като слизате от 7-ми км, само направо и под големия блок отсреща, с/у ОМВ - има табела Fiat, Magnetti Marelli и т.н)). собственика твърдеше, че е вносител на Магнети Марели и ми каза цена 25лв. за кабелите за Типото!!!Смятам другия път като се прецакат моите да си взема от неговите да ги тествам....

Коментар

фирмата да не се казва Huko 66? www.niko66.com
                    2004 Audi A6 4F
                    2002 Lancia Y

Коментар

KPEMATOP написа:
                      фирмата да не се казва Huko 66? www.niko66.com
                      извън темата: някой има ли впечетление от качеството на продаваните части в този магазин като цяло
                      TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                      UNO 1.0 FIRE

Коментар

купих си оттам горивен филтър, свещи и още няколко неща и всичко е ОК
                        2004 Audi A6 4F
                        2002 Lancia Y

Коментар

KPEMATOP написа:
                          купих си оттам горивен филтър, свещи и още няколко неща и всичко е ОК
                          мерси колега имам възможност да взимам части от тази фирма ама реших да попитам да не продават някви ментаци както в повечето магазини че вече ми писна всяка сменена част да става "консуматив"
                          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                          UNO 1.0 FIRE

Коментар

за кабелите мога да кажа, 4е си зависи от това колко си обичаш колата и дали всяка спестена стотинка е от зна4ение...жената кара голф2 4Х4 и кабелите, които купих преди месец бяха 130 лева....оба4е тази кола е направена за да ма4ка през зимата вси4ко...и не можеш да я оставиш да кара с някаква мизерия за 30 лева, защото се тормози.....за бравата ми излязоха 75 с отстъпка...така, 4е ако си цениш колата, ще видиш по каталог какви са ти кабелите и тях ще си търсиш...
                            Bravo - 1,2 - 16V

Коментар

хи

Кабелите на Bocsh са 69.50 лв.и за мен са най добрите

Коментар

Working...
                              X