здравейте.искам да попитам дали може да се смени семеринга на разпределителния вал на темпра 1.6моно, на място без да се сваля вала. този от към делкото. а и този от към ангренажа. благодаря ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
семеринг на разпределителния вал
Collapse
X
-
zuzo написа:благодаря за отговорите. а при монтажа не делкото после има ли как де се обърка, за зацепването става въпрос?
Коментар
-
Само не бързай да сваляш, че да не се видиш във филм. Първо провери дали има семерингите, които ти трябват, а едва тогава сваляй и сравнявай, че онзи ден свалихме на едно Браво 1.2 един семеринг и бая зор видяхме да го намерим... а стария се поскъса при свалянето и нямаше начин да се използва повторно.
Коментар
-
Airfan написа:Само не бързай да сваляш, че да не се видиш във филм. Първо провери дали има семерингите, които ти трябват, а едва тогава сваляй и сравнявай, че онзи ден свалихме на едно Браво 1.2 един семеринг и бая зор видяхме да го намерим... а стария се поскъса при свалянето и нямаше начин да се използва повторно.
Коментар
-
След 4-часово обикаляне отиваме в Динекспрес. Влизаме в магазина, питам продавача (младеж - инвалид с едната ръка):- Търсим ето такъв семеринг от еди каква си кола, от еди къде си свален. Имате ли?- Момент (5 минутно ровене в компютъра)- Не, нямаме.Пича, чиято е колата тръгва да си ходи, ама на мен в тоз момент ми кипна, беше жега, 4 часа съм въртял геврека в Пловдив и ми беше втръснало... Викам на продавача:- Как така нямате? Ето аз си докарвам колата при вас, семеринга тече, трябва да ми я ремонтирате. Колата е Фиат, 2000-а година не е толкоз стара, за да няма части. Какво правим? Как ще ми ремонтирате колата?- Ами трябва да поръчам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 WTFТук сигурно съм се изцъклил и ми идеше да му завра главата в кучи гъз, ама нали съм добро дете...- Ами поръчай де...Звъни....обяснява се нещо, затваря.- След час и половина ще е тук.- Да идем ние да я вземем от къде я поръчахте.Мълчание...- Не не- Спешно ни е.- Извън града е....Тук стана ясно, че има "некъв филм" и решихме да идем да пием по бира с кебапчета . Докато пиехме вече обсъждахме как ще викаме управител, защото тоя пич изобщо не попита за номер на семеринга, а само за размери. А пък тоз семеринг е и с посока и издръжлив на 180-градуса трябва да е... Та отидохме и като да не повярва човек, дадоха ни същия семеринг срещу 6 лв и стотинки.Та така...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар