Ето една реална представа на това какво ми показва на таблото колицата!!!Сигурно съм за термостат защото в момента това ми се води напълно загрялата кола-след 8км градско каране или друго казано 35-40 минути-в София!!!Имам и едно питане оборотите на празен ход ми са голям проблем!Като се настроят в загряло положение-90 градуса-това става само с яка ръчка по кварталните улички ама съм го постигал отивам на диагностика и почти никой не може да направи центровка на колата- от там само един познат отвори капака на валовете и видя че един зъб не е зацепен правилно(Бяга) и предположи че заради това не може да се направи центровката както е по книга!!Та като загрее прави центровка и оборотите да са 850-както е по книга и започва голямия проблемКато изтине колата и запалиш в първия момент са като на картинката. Като загрее до около 50 градуса след 2-3 километра и започва да загасва колата не може да задържи- ако ги задържиш по някакъв начин те са около 500об/мин и нали се сещате какво прави двигателя!!!След като мине 60градуса след още 2-3 километра-ДА за 1- градуса покачване толкова!!! и се качват на 800-900 и над 70 градуса както е на снимката--От какво може да е това???Може ли да прави проблем 1 зъб на ангренажния ремък или е от нещо друго!?!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още проблеми!
Collapse
X
-
101% си за термостат - на моята го смених онзи ден и сега за растоянието за което вдигах 50-60 градуса сега вдига 85-90.А за другите симптоми наистина доста прилича на зле зацепен ремък - скоро ли си го сменял??Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Точно преди да купа колата е сменен и само един майстор се сети-ЕВАЛА на него - всички останали ами незнам виж как е пак ще видим после....Може ли проблема с оборотите да е от него? Все пак 1 зъб много ли е - на мен не ми се вижда много за такъв проблем защото е осъзателно и то многоA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар