Здравейте колеги. Усмелих се да пропиша тук защото имам голямото желание да си купя Фиат Мареа бензин. Може би за Вас е банална тема но мен живо ме интересува и имам нуждата от Вашата помощ.Четох доста теми за +/- на тия коли, но имам няколко въпроса които ще се радвам ако можете да ми ги разясните:1) Четох че Браво/Брава има много аналогични части с Темпра. Това важи ли за Мареа?(Ако ли не кой модел е нейния аналог)2) Как мога да различа една Мареа с двигател 1.6 16в от чистия 1.6 (прочетох че има и такава версия за нем. пазар).3) Гледам че маса Марей имат примерно два еър бега обаче нямат да кажем лупи в предната броня при условие че са ELX(май така се пишеше
) модел - а пък при други е точно обратното . Можете ли да ми дадете линк или да опишете подробно за да се запозная с оборудването на Мареа и да знам какво да гледам търсейки кола втора ръка? 4) Вярно ли е че фабричния живот на еър бега е 10 г? След изтичането на този период може ли да се задейства в случай на инцидент?5) 1.6 16в мотора справя ли се успешно със седана/комбито на Мареа. В смисъл динамичен и еластичен ли е по Вашите наблюдения? Ако съм сгрешил раздела моля да ме извините - нов съм!!!Благодаря предварително на Всички отзовали се в темата.Простено ти е. Темата е преместена. Успех.Модераторски екип на fiat-bg.org
![Mr. Green](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Коментар