Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мени обороти.От кво ще е това?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мени обороти.От кво ще е това?

Здравейте...искам да попитам дали някой знае от какво екато е на празен ход и запалена и почва да прави мизерии...вдига оборотите до 2000 след това ги сваля на 1000 и непрекъснато го прави...казаха ми че можи да е стъпковия мотор...може ли да е нещо друго?това го прави и на бензин и на метан ...но най страното е че някой път се кротва и си въеви нормално и изведнъж пак си почва игра с оборотите...
    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
    http://media.causes.com/ribbon/478500

ами ако си с метални колектори /2000 май е пласмаса/ може да се почисти
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

С пластмасови съм...запръв път чувам за почистване на колектор ...но се съмнявам да е от колектора...
      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

ivan_dmx написа:
        С пластмасови съм...запръв път чувам за почистване на колектор ...но се съмнявам да е от колектора...
        За стъпковото ти казва, но при теб не става.Вероятно МАП сензор, но при теб е към 190лв.
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Ако може да с еотваря моторчето и има достъп до сензора за пуснат педал на газта може да стане работата. На типото е пределно прост достъпа, но тука не знам.
          FIAT BRAVO II 1.4 GPL
          FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
          FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
          FIAT UNO 1.5

Коментар

Мерси колеги...но се оказа най простото...пробвах с разкачането на клемите стояха там 2,3 часа ама няма файдапосле се сетих за един близак приятел елконаджия и реших да му звъннаи да отидаи накрая излезе че сам насабрал 6,7 грешкиедната еP0505 Сервомотор за празен ход Прекъсванеи още няколко...изтрихме гии колата си проработи като новичка и парички за елкона не ми зимаха ...за ся е добре да не казвам голяма дума... ади мерси за сега дано да помогна на някой ако има някакав подобен проблем
            Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

Може ли тел и адрес на ЛС да ми види мойта? Никога не съм я закачал на компютър.
              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Не искам да ти развалям настроението, но това че са ти изтрили грешките, не значи , че са ти оправили колата. То ако беше така грешките щяха да ги направят сами да се трият. Така че почвай ги един по един проблемите, после пак да ти четат грешките, пак да трият, докато се оправи всичко.
                FIAT BRAVO II 1.4 GPL
                FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
                FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
                FIAT UNO 1.5

Коментар

Working...
                X