карам фиат браво 1,4 12v 1996г.и вьв жегата взе да гасне и да прикьлцва какво да правя. карах я кадели не смених им -сфещи акомолатор датчика на на хол . закарах я чак на велико тьрново на сервиз но там ми казаха че компютара не отчита никакви грешки и че ако продалжи да гасне е нещо по самия двигател .някои от вас колеги далисее сбльсквал сьс този проблем.след като се вьрнах от тьрново пак ми огасва и при които маистор отида ми казва катого направи колата трябвало да бьде там и да почне даго тьрси от кадее.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
карам фиат браво и вьв жегата взе да гасне какво да правя
Collapse
X
-
Re: карам фиат браво и вьв жегата взе да гасне какво да прав
liubomir1984 написа:карам фиат браво 1,4 12v 1996г.и вьв жегата взе да гасне и да прикьлцва какво да правя. карах я кадели не смених им -сфещи акомолатор датчика на на хол . закарах я чак на велико тьрново на сервиз но там ми казаха че компютара не отчита никакви грешки и че ако продалжи да гасне е нещо по самия двигател .някои от вас колеги далисее сбльсквал сьс този проблем.след като се вьрнах от тьрново пак ми огасва и при които маистор отида ми казва катого направи колата трябвало да бьде там и да почне даго тьрси от кадее.Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
Не знам дали има нещо такова при вашите коли, но е възможно клапата във въздушния филтър за топъл-студен въздух да е заседнала в положения само на топъл въздух. Кога гаснат, като загрее или още като запали или след 5 минути или??FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
stanleyhacker написа:Не знам дали има нещо такова при вашите коли, но е възможно клапата във въздушния филтър за топъл-студен въздух да е заседнала в положения само на топъл въздух. Кога гаснат, като загрее или още като запали или след 5 минути или??Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар